ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το "θέλω" δεδομένο, το "μπορώ" ζητούμενο

Κανείς δεν έχει να πει κάτι για την επιθυμία των παικτών του Αστέρα να νικήσουν τον Βόλο. Για τρίτο σερί ματς όμως δεν μπόρεσαν. Και έρχεται δύσκολος Δεκέμβρης.

Παναθηναϊκός ΑΣΤΕΡΑΣ

Το πάμε ανάποδα. Μέσα σε 18 ημέρες τον Δεκέμβρη ο Αστέρας θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ δύο φορές για να παίξει πρώτα με τον Παναθηναϊκό και μετά με την ΑΕΚ. Ενδιάμεσα θα υποδεχθεί στην Τρίπολη τον Ολυμπιακό. Επιπλέον τον τελευταίο μήνα του χρόνου, θα φιλοξενήσει στην Τρίπολη δύο ομάδες που πρέπει να τις νικήσει αν θέλει να κοιτάξει ψηλά (ΑΕΛ και Ξάνθη). Βάλτε και τη ρεβάνς με τον Πλατανιά όπου δεν είναι τόσο εύκολη παρά τη νίκη στην Κρήτη.

 

Βουνό δεν νομίζετε; Και σίγουρα αυτό το βουνό ο Αστέρας θέλει να το ανέβει. Το μπορεί είναι το ζητούμενο. Το είδαμε και χθες στον αγώνα με τον Βόλο. Οι Αρκάδες από την αρχή έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη. Πρώτο ημίχρονο κυριαρχίας χωρίς αποτέλεσμα. Και μετά την αποβολή, τέλος. Θυμάστε τι έγινε στη Θεσσαλονίκη. Δεύτερο ημίχρονο κυριαρχίας αλλά δεν έφτανε. Προσθέστε και το ματς στο Αγρίνιο και ο Νοέμβριος φεύγει χωρίς νίκη και με τον Αστέρα τρίτο από το τέλος.

 

Το γιατί δεν έρχεται το γκολ, μπορεί να οφείλεται σε πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Στο τέλος της ημέρας όμως ο Αστέρας, ενώ σε μεγάλα χρονικά μέρη των αγώνων του είναι κυρίαρχος, φεύγει χωρίς το βαθμολογικό αντίκρυσμα που θα περίμενε να έχει. Ναι, μιλάμε πάντα για μία καινούρια ομάδα και χρειάζεται υπομονή. Ωστόσο μέσα στον Δεκέμβριο αρχίζει ο δεύτερος γύρος με την ομάδα να παραμένει χαμηλά στον πίνακα. 

 

Χρόνος δεν υπάρχει τόσο πολύς όσο φανταζόμαστε. Ο δύσκολος τελευταίος μήνας του 2019 έρχεται και ο Αστέρας πρέπει να αποδείξει στο γήπεδο ότι πέρα από την επιθυμία για γκολ και νίκες, μπορεί να περάσει και στην πράξη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων