ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χαρακτήρα και στη Θεσσαλονίκη

Σε ένα ματς "do or die" για τον αντίπαλο, ο Αστέρας έβγαλε αντίδραση. Πλέον συμπληρώνει πάνω από ένα μήνα αήττητος.

ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Μετά από 3 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η όρεξη είχε ανοίξει. Ίσως περισσότερο από τα δεδομένα που είχε να συναντήσει ο Αστέρας στο Αγρίνιο. Μια ομάδα χωρίς νίκη να ψάχνει χωρίς αύριο το πρώτο της τρίποντο. Και με ένα καινούριο προπονητή, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας και ακόμα περισσότερο των Αρκάδων. 

 

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και έγινε ακόμα δυσκολότερο μετά το 1-0 του Παναιτωλικού. Είναι από τις δοκιμασίες που τεστάρουν τον χαρακτήρα των ομάδων. Και ο Αστέρας έβγαλε αντίδραση και έφυγε αήττητος και από το Αγρίνιο. Μην το ξεχνάμε ότι η τελευταία ήττα ήρθε στις 6 Οκτώβρη από τον ΠΑΟΚ. Το να μένει όρθια μία καινούρια ομάδα για τόσο μεγάλο διάστημα της δίνει την απαραίτητη ψυχολογία.

 

Σύμφωνοι, ο Αστέρας δεν έθελξε με την απόδοσή του. Αλλά χρειάζεται βαθμούς. Αυτούς που θα έπρεπε να πάρει όταν είχε καλύτερη εικόνα με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Και βλέποντας τη βαθμολογία, μόνο αρνητική δεν είναι η εικόνα για μία εντελώς καινούρια ομάδα. Έχει απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και παραμένει κοντά στην εξάδα.

 

Αν βγάλει χαρακτήρα και στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη επιστρέφοντας αήττητος, η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων