ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κέρδισε ένα δικό του παιδί

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Η νέα βολίδα του Τασουλή, τρίτο γκολ μέσα σε τρεις ημέρες, επιβεβαιώνει ότι επέστρεψε για τα καλά!

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι διπλές αναμετρήσεις με τον Πλατανιά για το Κύπελλο, είναι της κατηγορίας "πρέπει". Ο Αστέρας πρέπει να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αδιάφορο το πώς, αν έρθει δηλαδή η πρόκριση με σούπερ εμφανίσεις ή με επαγγελματικές νίκες. Γι' αυτό και το 0-1 στα Χανιά είναι πολύ σημαντικό από μόνο του, χωρίς να έχεις δει τι έγινε στο παιχνίδι, χωρίς να ενδιαφέρει ο τρόπος που αγωνίστηκαν οι κιτρινομπλέ.

 

Το πρώτο βήμα έγινε λοιπόν, η δουλειά όμως δεν τελείωσε. Ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα που για ένα γκολ στις καθυστερήσεις δεν αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα. Δεν πρόκειται να έρθει για βόλτα στην Τρίπολη. Το έδειξε και σήμερα στην έδρα του. Συνεπώς το "πρέπει" της πρόκρισης δεν έχει ακόμα επαληθευτεί.

 

Ωστόσο επαληθεύτηκε κάτι άλλο στα Περιβόλια. Η επιστροφή του Τασουλή! Τρεις μέρες πριν με τη Λαμία, κάνει στο πρώτο ένα τραγικό λάθος στην ευκαιρία που παίρνει από τον Χιμένεθ. Έχει περάσει τόσα στην καριέρα του, άλλοι στη θέση του ίσως να λύγιζαν. Αυτός βγήκε στο δεύτερο μέρος, εξαπέλυσε μια βολίδα και 3-1. Έτρεξε με ζήλο στις καθυστερήσεις στην αντίπαλη περιοχή και 4-1.

 

 

Σήμερα (31/10) ήρθε άλλη μία βολίδα και προβάδισμα πρόκρισης. Κάπως έτσι ο Αστέρας κέρδισε τον Πλατανιά, αλλά και ένα δικό του παιδί! Μην το ξεχνάμε. Ο Τριπολιτσιώτης Τασουλής από της Ακαδημίες των κιτρινομπλέ ξεκίνησε. Και ίσως η μοίρα να θέλει στην πατρίδα του να αφήσει πίσω κάθε ατυχία και τραυματισμό, βιώνοντας την αναγέννηση της καριέρας του!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων