ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν κοιτάει πλέον πίσω!

Ο Αστέρας με πειστικό τρόπο έδειξε απέναντι στη Λαμία ότι δεν είναι ομάδα για τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στο χέρι του είναι να κοιτάξει ψηλά.

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

Το δύσκολο πρόγραμμα έφυγε με τον Αστέρα να παίρνει μία νίκη και να χάνει όλα τα άλλα ματς στο γκολ, πέρα από αυτό στην Κρήτη. Και ήρθε η ώρα για το... υπόλοιπο πρόγραμμα.

 

Προφανώς και δεν ήταν εύκολο, τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως εύκολο σε αυτό το επίπεδο. Ήταν όμως μία ευκαιρία να δείξει πού μπορεί να φτάσει αυτή τη ομάδα. Και άρχισε με το διπλό στη Νέα Σμύρνη, χωρίς να θαμπώσει με την εμφάνισή του.

 

Πήρε ωστόσο το τρίποντο, με αποτέλεσμα απέναντι στη Λαμία να έχει δύο πρέπει: Ακόμα ένα τρίποντο αλλά και μία πειστική εμφάνιση-μήνυμα ότι δεν κοιτάει πλέον πίσω του.

 

Το τελικό 4-1 από μόνο του δεν φτάνει να αποδείξει το δεύτερο, όσο μεγάλο και αν είναι το σκορ. Η εικόνα όμως του Αστέρα στο χορτάρι, γέμισε αισιοδοξία τον κόσμο. Ο κόουτς εμπιστεύτηκε τις παλιές καραβάνες και αυτές έδειξαν τον δρόμο. Μπαράλες από τα ωραία παλιά, Μουνάφο να σουτάρει από παντού.

 

Δύο όμως στοιχεία μου άρεσαν ακόμα περισσότερο. Πρώτον, δεν λύγισε ψυχολογικά η ομάδα από το λάθος του Τασουλή στο 1-1 αλλά και την αναστάτωση ελέω VAR που αμέσως μετά ακύρωσε (σωστά) το γκολ του Μπαράλες. Δύο φάσεις που θα μπορούσαν να λυγίσουν πόδια. Ο Αργεντινός όμως ήταν εκεί στις καθυστερήσεις για το 2-1, ενώ ο Τασουλής πήρε το αίμα του πίσω δύο φορές στη συνέχεια. Και μπράβο του!

 

Δεύτερον, το ότι κυνήγησε και τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις. Και το πέτυχε. Δείγμα ομάδας που βγάζει υγεία και διάθεση να προσφέρει στον κόσμο αλλά και να πάρει και άλλη ψυχολογία.

 

Δεν είναι καθόλου... λίγα τα δύο σερί τρίποντα. Ήδη έφεραν τον Αστέρα πάνω από τον Παναθηναϊκό και μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την εξάδα. Και το ματς στο Αγρίνιο είναι ευκαιρία για το 3Χ3 που θα εκτοξεύσει και άλλο τους κιτρινομπλέ.

 

 

Πρώτα ομως μια δουλειά στην Κρήτη. Δεν έχω κουραστεί να το γράφω από την πρώτη μέρα που είμαι σε αυτή την αρκαδική γωνιά, πέντε χρόνια τώρα. Το κύπελλο είναι κάτι παραπάνω από στόχος για τον Αστέρα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων