ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η ποιότητα δεν (θα) φτάνει πάντα

Ο Αστέρας πέρασε από τη Νέα Σμύρνη χάρη στο εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Μαρκ Φερντάντεθ. Μπορούσε να το κάνει πιο άνετα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΛΑΜΙΑ

Μακριά από εδώ η γκρίνια. Αλλά τα καμπανάκια καλύτερα να τα χτυπάμε στις χαρές. Στις νίκες. Και η εμφάνιση του Αστέρα απέναντι σε μία ομάδα χωρίς ψυχολογία, χωρίς ποιότητα και με τον κόσμο της να "βράζει", δεν ήταν αυτή που περιμέναμε.

 

Το πόδι του Μαρκ έδωσε τη νίκη από ένα στημένο. Δεν ξέρω αν ξεκολλάγαμε από το 0-0 χωρίς αυτό. Ένα χτύπημα ποιότητας και ο Αστέρας γλύτωσε από μεγάλη γκέλα. Η Νέα Σμύρνη φέτος δεν είναι η έδρα που θυμόμαστε λόγω της αδύναμης και σχεδόν υποβιβασμένης ομάδας του Πανιώνιου. Έφτασε λοιπόν η ποιότητα του Μαρκ για το διπλό. Δεν θα φτάνει πάντα.

 

Οι κιτρινομπλέ έχουν αξιόλογο υλικό. Πρέπει να αξιοποιηθεί. Να δέσει. Θεωρώ ότι έχει καλές πιθανότητες για 6άδα αυτή η ομάδα. Ίσως αν σταματήσει να ψάχνεται κάθε αγωνιστική ο κόουτς, να έρθουν και άλλοι βαθμοί. Από το ξεκίνημα στηρίζω την προσπάθεια ενός νέου προπονητή. Αλλά πάμε στην 8η αγωνιστική σε σύνολο 26. Πρέπει να αρχίσουν να βγαίνουν κάποια πιο σταθερά πράγματα στο χορτάρι σε σχήματα, θέσεις και παίκτες.

 

Το πρόγραμμα βοηθάει στη συνέχεια για να γίνουν άλματα στη βαθμολογία. Ας το εκμεταλλευτεί ο Αστέρας γιατί πάνω από όλα μπορεί!

Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων