ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

H ώρα της ανταμοιβής

Ο Αστέρας ήταν ανταγωνιστικός απέναντι και στον ΠΑΟΚ χάνοντας από "μεγάλο" και πάλι στο γκολ. Καιρός τώρα να εκμεταλλευτεί το πιο βατό πρόγραμμα που ακολουθεί για ανταμειφθεί και βαθμολογικά για τις προσπάθειές του.

ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

Δείτε την πρώτη πεντάδα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ολυμπιακός, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και ΑΕΚ. Μαντέψτε. Ο Αστέρας έχει παίξει στα έξι πρώτα ματς με αυτούς τους πέντε, χάνοντας όλες τις αναμετρήσεις. Αγωνίστηκε δηλαδή με τους τρεις "μεγάλους" διεκδικητές του τίτλου και εκτός έδρας με τις δύο ομάδες που έχουν κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα.

 

Το πρόγραμμα φέρθηκε... σκληρά σε μία εντελώς νέα ομάδα. Και η αλήθεια είναι ότι φάνηκε αρκετά ανταγωνιστική σε όλα τα ματς που έχει δώσει. Έχασε στο γκολ από τους τρεις "μεγάλους", με την ΑΕΚ δε στο φινάλε. Στο γκολ και στην Ξάνθη, ενώ ουσιαστικά στο γκολ και στην Κρήτη αφού το 3-1 γράφτηκε στο τέλος όταν οι κιτρινομπλέ είχαν καταρρεύσει από την προσπάθεια με 10 παίκτες.

 

Προφανώς και δεν τα ρίχνουμε όλα στο πρόγραμμα. Υπάρχουν και αδυναμίες στην ομάδα, ο προπονητής συνεχίζει να ψάχνεται σε κάθε ματς με ριζικές αλλαγές στην 11άδα. Αλλά βλέπεις ότι υπάρχει προοπτική, υπάρχει διάθεση, υπάρχει προσπάθεια από τεχνικό επιτελείο και παίκτες. Και γι' αυτό ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σε βαθμούς με το πιο βατό πρόγραμμα που ακολουθεί. Η' αν θέλετε, η ανάγκη για βαθμούς καθώς μην ξεχνάμε ότι η κανονική διάρκεια που θα κρίνει το πού θα συνεχίσει ο Αστέρας, έχει μόνο 26 αγωνιστικές.

 

Όσον αφορά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ξέραμε ότι ο δικέφαλος ήταν σε καλή κατάσταση και θα έμπαινε δυνατά όπως κατέβηκε και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Και ναι, ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο. Και ναι, πάλι έγινε το "θαύμα" του VAR! Σε αυτό το ημίχρονο που ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, ο Αστέρας στερήθηκε από τους διαιτητές τη δυνατότητα να ισοφαρίσει σε 1-1 στο τέλος του πρώτου μέρους.

 

Είναι τόσο δυνατή η εικόνα που δεν χρειάζεται να σχολιάσεις κάτι περισσότερο...

 

Και πάμε στο δεύτερο ημίχρονο όπου ο ΠΑΟΚ έκανε από το πουθενά το 0-2 και τέλος. Δεν απείλησε άλλο τον Αστέρα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που παρά το ψυχολογικό ντεζαβαντάζ βγήκαν μπροστά να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο. Και με βάση την εικόνα του δευτέρου μέρους, θα μπορούσαν να φτάσουν στο 2-2. Δεν τα κατάφεραν, αλλά άφησαν για ακόμα μία φορά υποσχέσεις για την επιθετική λειτουργία της ομάδας.

 

Ήρθε η ώρα αυτές οι υποσχέσεις να μετουσιωθούν σε βαθμούς απέναντι σε κατώτερους αντιπάλους σε σχέση με αυτούς που έπαιξε έως τώρα ο Αστέρας. Και η διακοπή αυτή τη στιγμή είναι ό,τι καλύτερο στα χέρια του Χιμένεθ για να παρουσιάσει μία πανέτοιμη ομάδα για το τρίποντο στη Νέα Σμύρνη.

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων