ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μαθήματα και πρόκληση

Ο νέος Αστέρας συνέχισε και στην Κρήτη να... μαθαίνει τη σούπερ Λίγκα, έχοντας πλέον μπροστά του μία τεράστια πρόκληση την επόμενη αγωνιστική.

ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΟΚ

Οξύμωρο; Να μαθαίνει μία ομάδα που παίζει στη Σούπερ Λίγκα από το 2007, τη... Σούπερ Λίγκα; Και όμως, στον φετινό Αστέρα που είναι ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ, συμβαίνει. Και τέτοια αποτελέσματα όπως στο Ηράκλειο θα του συμβαίνουν. Με το ταμείο φυσικά να γίνεται στο τέλος.

Ο προπονητής, οι παίκτες του Αστέρα μαθαίνουν. Στην Ξάνθη έμαθαν να μην μπαίνουν αδιάβαστοι πετώντας ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο. Και κατάφεραν να μην γίνει πάθημα αυτό το μάθημα στο πρώτο μέρος κόντρα στον ΟΦΗ, απέναντι δηλαδή σε μία πολύ καλή ομάδα και σε μία δυνατή έδρα.

Ήρθε όμως στην επανάληψη ένα άλλο μάθημα. Να μπορούν να διαχειρίζονται το προβάδισμα, μένοντας απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς. Μια αδράνεια στη μικρή περιοχή και 1-1, μία αποβολή και τέλος. Κοιτώντας την εικόνα ολόκληρου του αγώνα, ο Αστέρας δεν δικαιούνταν κάποιο βαθμό.

Πήρε ακόμα ένα μάθημα και συνεχίζει. Δίνοντας υποσχέσεις μπροστά, έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς πλην της πρεμιέρας. Έχει μάλιστα περισσότερα γκολ από τον Βόλο, αλλά έξι λιγότερους βαθμούς! Και δεν είναι θέμα των αμυντικών, αλλά ολόκληρης της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας που αφορά και τους 11 που παίζουν.

Χρειάζεται λοιπόν πολλή δουλειά αυτός ο τομέας. Και ο ΠΑΟΚ του πρώτου μέρους στο ΟΑΚΑ δεν αστειεύεται. Αλλά για δείτε την πρόκληση: Ο δικέφαλος είναι 40 ματς αήττητος στο πρωτάθλημα. Τελευταία φορά λύγισε στην Τρίπολη. Φανταστείτε να είναι ο Αστέρας αυτός που θα τον λυγίσει πάλι! Ναι, δύσκολο με βάση την εικόνα των ομάδων, αλλά όχι ακατόρθωτο!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων