ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καλώς ήρθατε στη ζώνη του πρέπει

Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλά οι ισορροπίες είναι λεπτές. Ο Αστέρας δείχνει καλά στοιχεία ωστόσο πρέπει να τα μετουσιώσει και σε βαθμούς.

ΑΣΤΕΡΑΣΑτρόμητος

Ο Αστέρας προχώρησε το καλοκαίρι σε ριζική ανανέωση και ουσιαστικά είναι μία άλλη ομάδα. Ξέρουμε ότι δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη να μεταμορφωθεί σε αυτό που όλοι θέλουμε. Χρειάζεται υπομονή από όλους, αυτό είναι αυτό είναι δεδομένο. Αλλά χρειάζεται και βαθμούς.

Οι κιτρινομπλέ έχουν δείξει καλά στοιχεία στην έναρξη πρωταθλήματος, αλλά στη βαθμολογία έχουν κολλήσει στο μηδέν. Στο Καραΐσκάκη έγινε ότι έγινε, με την ΑΕΚ πέταξαν τον βαθμό στις καθυστερήσεις, στην Ξάνθη πέταξαν ένα ολόκληρο ημίχρονο. Και η ουσία είναι ότι το σακούλι δεν έχει ακόμα γεμίσει.

Σε κάθε νέα ομάδα, οι βαθμοί που παίρνει έχουν μεγαλύτερη αξία στον τομέα ψυχολογίας από τις άλλες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο Αστέρας να χτίσει αυτοπεποίθηση ταυτόχρονα με τη νέα προσπάθεια που γίνεται. Γι’ αυτό και νομίζω ότι πολύ σύντομα πρέπει να μπει στη ζώνη του πρέπει. Πρέπει άμεσα να αρχίσει να παίρνει βαθμούς και η αρχή θα γίνει με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη.

Η εμφάνιση στην Ξάνθη στο δεύτερο ημίχρονο είναι ένας οδηγός για τη συνέχεια. Αντίστοιχα, το λάθος στήσιμο στο πρώτο μέρος οδηγός προς αποφυγή. Και κατανοώ απόλυτα ότι μιλάμε για μία καινούργια ομάδα αλλά ταυτόχρονα ο Αστέρας (ποτέ) δεν είναι για μηδέν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων