ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Περήφανος για τα παιδιά του

Μια εβδομάδα που δεν έχει ή δεν καταλήγει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσα στον πλανήτη ΑΣΤΕΡΑΣ.

 ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

Να ξεκινήσουμε από τον Κυριακόπουλο. Άλλο ένα παιδί του Αστέρα άλλος ένας ποδοσφαιριστής που άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσαν οι κιτρινομπλέ. Δούλεψε σε ένα υγιές και 100% ποδοσφαιρικό περιβάλλον και πλέον θα αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο κλωτσάει το τόπι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Και φυσικά δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε από την ομάδα της Τρίπολης. Τα ξέρετε όλα τα ονόματα, βλέπετε που παίζουν, που έφτασαν. Και όχι μόνο παίκτες που αναδείχθηκαν στον Αστέρα, αλλά και ποδοσφαιριστές που εκτόξευσαν την καριέρα τους με την παρουσία τους στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Η ομάδα της Αρκαδίας είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ένα μικρό γαλατικό χωριό που αντιστέκεται στους "μεγάλους" και δίνει την ευκαιρία σε όσους τιμούν τη φανέλα του να βρεθούν σε επαγγελματικά μονοπάτια τοπ επιπέδου. Και το κυριότερο, όσον αφορά τους Έλληνες; Να φτάσουν μέχρι και την Εθνική!

 

Όλες αυτές οι περιπτώσεις, με τελευταία του Κυριακόπουλου, είναι λόγοι για να είναι περήφανος ο Αστέρας. Για τα παιδιά του! Για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο! Και η εβδομάδα φεύγει με 19 νέες προσθήκες στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19. Για να είναι και στο μέλλον αυτή η ομάδα, περήφανη για τα παιδιά της!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων