ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να αποφύγει το deja vu

Αδικημένος και με αυτοκτονικές τάσεις. Ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε ο Αστέρας την περσινή χρονιά και τον παρέσυρε σε ολόκληρη τη σεζόν. Φέτος πρέπει να είναι διαφορετικά.

Πρώτη αγωνιστική στην Τούμπα, ήττα με πέναλτι εφεύρεση. Επόμενη αγωνιστική με την ΑΕΚ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ήττα με πέναλτι εφεύρεση. Ακολούθησε το παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης όπου ο Αστέρας έχασε τον βαθμό στο 92ο λεπτό.

Αδικημένος και με αυτοκτονικές τάσεις. Έτσι ξεκίνησε η περσινή σεζόν, έτσι συνεχίστηκε καθώς γκολ στις καθυστερήσεις αλλά και αδικίες ήταν στο μενού της χρονιάς. Έτσι δεν πρέπει να συνεχιστεί και αυτή η χρονιά!

Γιατί το ξεκίνημά της, θυμίζει κάτι από το περσινό. Σύμφωνοι, για το αν αδικηθεί η ομάδα και στο μέλλον, είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να το ορίσει η ίδια. Αλλά για την μοίρα της πρέπει να παλέψει σκληρά.

ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

Χαμένοι βαθμοί, χαμένες νίκες στις καθυστερήσεις πρέπει να γίνουν εξαιρέσεις και όχι ο κανόνας. Οι κιτρινομπλέ είναι ένα καινούριο σύνολο το οποίο έχει ανάγκη από καλές εμφανίσεις και βαθμούς για να πάρει ψυχολογία. Μέχρι τώρα δείχνει καλά στοιχεία και είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια να μην αποδώσει καρπούς.

Γι' αυτό και η συνέχεια θέλει στήριξη από τον κόσμο και πολλή δουλειά από παίκτες και προπονητικό τιμ. Και η διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής είναι ευκαιρία για την ομάδα να δουλέψει ακόμα περισσότερο.

"Ωραία ομάδα η Τρίπολη και πολύ δύσκολη έδρα". Να το ακούς από Αεκτζή συνάδελφο πρωί Δευτέρα. Τα έχουμε ξαναπεί. Ο Αστέρας και η έδρα του είναι κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων