ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να φανεί συνεπής

Ο Αστέρας είναι μια καινούρια ομάδα η οποία δεν είναι ακόμα έτοιμη. Ωστόσο υπάρχει κάτι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό το οποίο είναι αδιαπραγμάτευτο.

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη μεγάλη κατηγορία, ο Αστέρας έδειξε ότι δεν θα είναι περαστικός. Με το καλημέρα νίκησε και τους τέσσερις μεγάλους στην Τρίπολη, κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, απέσπασε ισοπαλία στο Γεώργιος Καραϊσκακης.

Πολύ γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι πρόκειται για μια ομάδα που θα μείνει και θα είναι άκρως ανταγωνιστική όταν θα παίζει με τους μεγάλους. Καμία χάρη, κανένα πάρε δώσε. Μόνο... λάδι, από αυτό που βγάζει σχεδόν κάθε φορά που αντιμετωπίζει μια ομάδα από το big-4. 

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ποτέ δεν έχουν από το 2007 στο καλεντάρι τους σημειωμένα σίγουρα τρίποντα όταν παίζουν με τον Αστέρα. Είτε στις έδρες τους, είτε στο Θεόδωρος Κοκοκοτρώνης!

Οι Αρκάδες έχουν μια φοβερή συνέπεια στο να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Και αυτός είναι και ο πρώτος στόχος στη φετινή πρεμιέρα στο Φάληρο. Και αδιαπραγμάτευτος.

Η ομάδα είναι καινούρια και είναι φυσιολογικό να μην έχει την ετοιμότητα που επιθυμεί ο προπονητής. Ωστόσο οι... παλιοί, πρέπει να μεταδώσουν στους νέους το dna του Αστέρα για να φανεί και στο χορτάρι του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων