ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το ρόστερ γεμίζει όπως το θέλει ο Χιμένεθ

Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν με την αποχώρηση του Νίκου Καλτσά, ωστόσο το ρόστερ όχι μόνο δεν αδειάζει, αλλά γεμίζει σύμφωνα με τις επιθυμίες του προπονητή.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Είμαι της άποψης ότι σε κάθε ομάδα, πρέπει να παίζουν αυτοί που θέλουν και γουστάρουν κάθε στιγμή μαζί της. Συνεπώς, οποιοσδήποτε δεν έχει πλέον το μυαλό του στο σύλλογό του, καλό είναι να αποχωρήσει και να αφήσει χώρο σε παιδιά που "καίγονται"να παίξουν. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει χρόνος να καλυφθεί το όποιο κενό.

 

Μπορεί λοιπόν να ακούστηκε κάπως το διαζύγιο με τον Νίκο Καλτσά στις 6 Αυγούστου, ωστόσο από τη στιγμή που ο παίκτης ένιωθε ήδη μέλος της Ανόρθωσης, δεν υπήρχε λόγος παραμονής στην Τρίπολη. Και το ρόστερ όχι μόνο δεν αδειάζει, αλλά υπάρχει χρόνος και για να καλυφθεί αυτό το κενό, αλλά και για επιπλέον ενίσχυση.

 

Και το κυριότερο; Με ποδοσφαιριστές που θέλουν να αγωνιστούν στον Αστέρα είτε για να αρπάξουν την ευκαιρία (πχ ο 22χρονος εξτρέμ Σίτο), είτε γιατί αυτός είναι το κάρμα τους. Για το τελευταίο, αναφέρομαι φυσικά στην επιστροφή Μπαράλες, ενός παίκτη που έγραψε ιστορία ως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με την κιτρινομπλέ φανέλα.

 

Ένα παιδί που αγάπησε ο κόσμος στην Τρίπολη και τον περιμένει πίσω για να γίνει η προσωπική του “Ιθάκη”. Έφυγε φέρνοντας πολλά λεφτά στον Αστέρα, χτύπησε σοβαρά, χάθηκε, επέστρεψε στη Λαμία, έδειξε ότι δεν έχει τελειώσει και πλέον επιστρέφει στη βάση του για να γίνει η αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Χιμένεθ.

 

Και ειδικά στα στημένα, μαζί με Ιγκλέσιας, μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον Αστέρα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων