ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η δικαίωση του Γιάνναρου!

Ο Γιάννης Κώτσιρας είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδας. Μία είδηση που πέρα από τη δικαίωση του παίκτη, ψηλώνει ακόμα περισσότερο τον Αστέρα.

 

Συγχωρέστε με για το Γιάνναρος, αλλά αυτή ήταν η πρώτη σκέψη μου στην είδηση ότι ο Κώτσιρας κλήθηκε στην Εθνική. Μία εξέλιξη που δικαιώνει 100% ένα παιδί που έχει παλέψει όσο λίγοι, έχει ξεπεράσει αντιξοότητες που θα λύγιζαν τους περισσότερους, έχει σκύψει το κεφάλι όχι για να υποταχθεί αλλά για να μιλήσει με τη δουλειά του.

 

Μία είδηση που ψηλώνει ακόμα περισσότερο το αρκαδικό ποδόσφαιρο, δηλαδή τον Αστέρα. Αυτός άλλωστε μας έβαλε όχι μόνο στο χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και τους ευρωπαϊκού. Αυτός έδωσε ευκαιρίες σε παιδιά όπως ο Κουρμπέλης και ο Μπακασέτας να ανοίξουν τα φτερά τους και να φτάσουν να αγωνίζονται με τα γαλανόλευκα.

 

Αυτός δίνει τώρα και την ευκαιρία στον Κώτσιρα να ζήσει τη μέγιστη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή. Να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος!

 

Τι να πρωτογράψεις για τον Γιάννη. Άλλωστε οι περισσότεροι τον ξέρετε. Από το τι έχει περάσει μέχρι τις δυνατότητές του και φυσικά για το ήθος του.

 

Τι να πρωτογράψεις πια και για τον Αστέρα...

 

Μέσα Μάη, εκεί που λες πως σταματάνε οι ειδήσεις ένα παιδί από την Αρκαδία κλήθηκε στην Εθνική! Ιδανικός τρόπος να ολοκληρωθεί η σεζόν!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων