ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τελικός σαν τα μούτρα σας

Να θες να αγιάσεις στο άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην σε αφήνουν ούτε τη Μεγάλη Εβδομάδα…

Να μιλήσουμε για μπάλα; Να πούμε τι; Σε ένα κλειστό παιχνίδι στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με ένα γκολ που δεν έπρεπε ποτέ να μετρήσει. Βρήκε και ένα γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα και ήρθε ως το μεγάλο φαβορί στην Τρίπολη. Και όταν έπρεπε να βρεθεί αυτός πίσω στο σκορ με ένα πεντάκαθαρο γκολ, ο διαιτητής μετέτρεψε τη ζεϊμπεκιά του αμυντικού σε επιθετικό φάουλ.

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

Και τι προβάλουν τα Μέσα από αυτά τα δύο ματς; Την παραδοχή του Γιώργου Σαββίδη ότι αδικήθηκε στη φάση του Τσιλιανίδη ο Αστέρας. Μεγαλείο και μαγκιά. Αυτά διαβάζεις αριστερά και δεξιά βράδυ Μεγάλης Πέμπτης και δεν μπορείς να αγιάσεις. Μάλιστα. Το θέμα είναι να παραδέχεται ο μεγάλος αντίπαλος ότι ευνοήθηκε εις βάρος του μικρού ή να μην ευνοείται; Τι κέρδισαν στην Τρίπολη με την παραδοχή μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;

 

Κύριοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Αστέρας προσπάθησε στα δύο ματς με τον πρωταθλητή να διεκδικήσει ό,τι μπορεί και δεν τον αφήσατε. Αυτή είναι η εικόνα των δύο ημιτελικών. Τελεία. Και όταν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το νταμπλ κανείς δεν θα θυμάται τι έπαθε ο Αστέρας. Βασικά, θα ξεχαστείς κιόλας αύριο-μεθαύριο γιατί η ζωή συνεχίζεται μια χαρά για τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά όχι για τους Αστέρες αυτού του κόσμου.

 

Κύριοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Αστέρας θα έπρεπε να είχε ήδη ένα τρόπαιο στο Κύπελλο Ελλάδος και στις 11/5 να διεκδικούσε το δεύτερο. Η’ τουλάχιστον να τον αφήνατε να διεκδικήσει τις πιθανότητες να στείλει και πάλι 15.000 Αρκάδες στο ΟΑΚΑ. Εσείς όμως θέλετε ένα τελικό «μεγάλων» με τάφρους, χιλιάδες Αστυνομικούς, εμετικά συνθήματα, ξύλο, επεισόδια. Θέλετε δηλαδή έναν τελικό σαν τα μούτρα σας…

 

ΥΓ: Αρκάδες να είστε υπερήφανοι για την ομάδας σας. Και την μεθεπόμενη Κυριακή να γεμίσετε το γήπεδο για να την κρατήσετε εκεί που ανήκει. Μέχρι τότε, να έχετε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων