ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν θα του χαριστεί κανείς!

Ο Αστέρας έφυγε αλώβητος από τα Γιάννενα και πάει στην Κρήτη να καθαρίσει την μπουγάδα, στηριζόμενος αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις.

 

ΟΦΗ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αρχικά, μία απάντηση σε όσα γράφονται για αλλοίωση του πρωταθλήματος με το γκολ του ΠΑΣ το οποίο λανθασμένα δεν μέτρησε. Η αλλοίωση έχει συμβεί προ πολλού και ξεκίνησε από την πρώτη αγωνιστική. Αν υπήρχε VAR προφανώς και θα μετρούσε χθες το γκολ των γηπεδούχων και ίσως να έχανε ο Αστέρας. Αν υπήρχε VAR όμως από την αρχή της σεζόν, οι Αρκάδες θα είχαν ήδη σωθεί και θα πήγαιναν χωρίς βαθμολογικό άγχος στα Γιάννενα.

 

Σχετικά με τη μάχη της παραμονής, στον Αστέρα μπορεί να του αρκεί και μία νίκη στην τελευταία αγωνιστική με τον Πανιώνιο με βάση το πρόγραμμα των άλλων ομάδων. Ωστόσο αυτό το σενάριο πρέπει ήδη να έχει βγει από το μυαλό όλων στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες πρέπει να στηριχθούν αποκλειστικά στα δικά τους πόδια και να μην περιμένουν χάρες άλλων. Στην τελική, αυτή η ομάδα ποτέ δεν ζήτησε να της χαριστεί κανείς και αυτό θα κάνει και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

 

Η πρώτη ευκαιρία παρουσιάζεται στην Κρήτη όπου με νίκη οι κιτρινομπλέ σφραγίζουν την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία. Ωστόσο και η ισοπαλία μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι αφού τους κρατάει πάνω από τον ΟΦΗ αλλά και τα Γιάννενα χάρη σε εκείνο το γκολ του Φερνάντεθ στο 90’. Για δύο αποτελέσματα λοιπόν κατεβαίνει στο Ηράκλειο ο Αστέρας, παλεύοντας με τις δικές του δυνάμεις και μόνο για την παραμονή!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων