ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τώρα μιλάτε (και) εσείς

Ο Αστέρας δεν έχει χρόνο να μείνει άλλο στο παιχνίδι της Τούμπας. Ακολουθούν 4 τελικοί παραμονής, οι δύο στο σπίτι του.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λεβαδειακός

 

Θα μπορούσε να σφυριχτεί φάουλ στον Αθανασιάδη. Που ήταν. Χέρι τον Βιεϊρίνια που ακόμα περιμένουμε ριπλέι. Και φυσικά οφσάιντ. Που ήταν. Τρεις παραβάσεις σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μία θα είχε σφυριχτεί αν ήταν στην επίθεση ο Αστέρας.

 

Το γκολ του ΠΑΟΚ όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι για ένα ημίχρονο οι κιτρινομπλέ ήταν άτολμοι με μηδέν (0) τελικές. Μόνοι τους έδειξαν το λάθος, βγαίνοντας θαρραλέα στην επανάληψη. Τελικά αντί να ισοφαρίσουν ή έστω να μείνει το 1-0, δέχθηκαν δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις...

 

Ωστόσο το ματς της Τούμπας πρέπει ήδη να έχει ξεχαστεί. Ακολουθεί την Κυριακή ένα ματς χωρίς αύριο. Το πώς έφτασε η ομάδα από την Ευρώπη να παίζει την παραμονή της είναι μια άλλη ιστορία. Τώρα το μόνο που χρειάζονται οι Αρκάδες είναι το τρίποντο.

 

Και φυσικά τους φιλάθλους. Τώρα μιλάτε (και) εσείς. Δίπλα στην ομάδα για να μην βλέπουμε του χρόνου στην Τρίπολη τον Καραϊσκάκη, τον Ηρόδοτο, τα Τρίκαλα, τον Κισσαμικό. Στήριξη για να μείνει στην κατηγορία ο Αστέρας!

 

Προφανώς, όλοι θα θέλαμε το τελευταίο ματς της χρονιάς να ήταν με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη για την διεκδίκηση των ομίλων του Europa όπως πριν μερικά χρόνια. Πιθανότατα, αυτό με τον Πανιώνιο στις 5/5 να είναι για την παραμονή...

 

 

Ο στόχος αλλάζει μεν, αλλά η παρουσία του κόσμου είναι το ίδιο πολύτιμη!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων