ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Διπλή υποχρέωση

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έμπλεξε για τα καλά στο πρωτάθλημα, λίγο πριν την παρουσία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ωστόσο δεν υπάρχει δίλημμα.

 ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι κιτρινομπλέ δεν επένδυσαν στο γρήγορο γκολ με τη Λάρισα, παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο β' ημίχρονο, έπεσαν και στον ανεκδιήγητο Παπαπέτρου και έμπλεξαν. Πλέον το παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική με τον Λεβαδειακό μοιάζει χωρίς αύριο.

 

Ωστόσο μέχρι τον "τελικό" απέναντι στους Βοιωτούς, μεσολαβεί ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου στην Τούμπα. Χωρίς φυσικά να υπάρχει κανένα δίλημμα για το αν ο Αστέρας θα πρέπει να έχει περισσότερο το μυαλό του στην παραμονή παρά στα ματς με τον ΠΑΟΚ.

 

Οι παίκτες της αρκαδικής ομάδας έχουν διπλή υποχρέωση το επόμενο διάστημα απέναντι στην ομάδα, απέναντι στον κόσμο, απέναντι στους ίδιους τους τους εαυτούς. Χωρίς δεύτερη σκέψη, πρέπει να τα δώσουν όλα και στον ημιτελικό και για την παραμονή.

 

Οι όποιες πιθανότητες υπάρχουν με τον ΠΑΟΚ πρέπει να εξαντληθούν. Η προοπτική του δεύτερου τελικού την ιστορία του Αστέρα δεν είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί ως δευτερεύον, μπροστά στον κίνδυνο υποβιβασμού. Σε καμία περίπτωση.

 

Από εκεί και πέρα όμως, η θέση του Αστέρα είναι στη Σούπερ Λίγκα. Και στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές πρέπει να ματώσουν τις φανέλες για να τον κρατήσουν στην κατηγορία!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων