ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φιασκόπολις

Πέρασαν δύο μήνες από την οριστική αθώωση των ανθρώπων του ΑΣΤΕΡΑ και δεν έχει ακουστεί ούτε μία συγγνώμη.

 

Και ποιοι άλλωστε να την πουν; Αυτοί που έστησαν καριέρες πάνω στο Κοριόπολις και τις συντηρούσαν επί 8 ολόκληρα χρόνια; Αυτοί που έφτιαχναν πρωτοσέλιδα και κεντρικά θέματα στα sites διασύροντας μία ομάδα σαν τον Αστέρα και τους ανθρώπους της;

 

Θυμάστε πολύ καλά τι έγινε το 2011 αλλά και τα χρόνια που ακολούθησαν. Καταιγισμός δημοσιευμάτων με τα οποία φυτεύτηκε στο μυαλό πολλών ανθρώπων ότι ο Αστέρας, ο Μπάκος και ο Μποροβήλος ήταν ένοχοι, ανεξάρτητα τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

 

Και η δικαιοσύνη αποφάνθηκε οριστικά πριν δύο μήνες. Αλλά δεν έγινε η ίδια φασαρία όπως όλα αυτά τα χρόνια. Μονόστηλα ή απλές αναφορές σε ιστοσελίδες. Και όσοι έχτισαν καριέρες... εξαφανισμένοι. 

 

Είμαι σίγουρος ότι οι πλειοψηφία του κόσμου που θεωρεί ενόχους τον Αστέρα και τους ανθρώπους του μετά την πλύση εγκεφάλου, δεν έχει πάρει χαμπάρι την αθώωσή τους. Δεν είδε πουθενά δύο μήνες μετά γραμμένη τη λέξη Φιασκόπολις. Δεν είδε μια συγγνώμη προς τον Αστέρα, τον Μπάκο, τον Μποροβήλο.

 

 

Τι συζητάμε όμως... Σε ένα ποδόσφαιρο όπου το καλύτερο του προϊόν, το αιώνιο ντέρμπι, διακόπτεται με εισβολές, επεισόδια, δακρυγόνα για να συνεχιστεί κάποτε για 20 λεπτά, ποιος να ασχοληθεί με το δίκιο του Αστέρα. Άλλωστε η ενοχή πουλάει πάντα περισσότερο από την αθώωση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων