ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δώστε του την ευκαιρία, όπως παλιά!

Ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Γράψτε λάθος. Ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου έχοντας ένα πέρα για πέρα δίκαιο αίτημα.

ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

 

Ξίνισε το αίτημα του Γιώργου Μποροβήλου για ξένους διαιτητές όπως μπορείτε να διαβάσετε ήδη στο διαδίκτυο αριστερά και δεξιά. Όχι τον επίσημο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα. Και ελπίζω να μην το ξινίσει καθόλου και να το δεχθεί. Γιατί πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον Αστέρα να το παλέψει όπως παλιά, όπως τότε που απέκλεισε τον δικέφαλο του βορρά και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου.

 

Και πρέπει να το δεχθεί ο ΠΑΟΚ γιατί αυτό είναι το σωστό, το δίκαιο όπως έχει διαμορφωθεί πλέον το στάτους κβο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πολύ πιθανόν ένα ικανός ξένος διαιτητής να μην σφύριζε το πέναλτι στο 119' και αυτή τη στιγμή ο ημιτελικός να ήταν Πανιώνιος-Αστέρας. Και αν η Λαμία έκανε την τριλογία της έκπληξης, να είχαμε τελικό Λαμία-Αστέρας ή Λαμία-Πανιώνιος.

 

Σε ένα κανονικό ποδόσφαιρο, οι πιθανότητες να είχαμε έναν τέτοιο τελικό θα ήταν μεγάλες. Επιπροσθέτως το ίδιο το ποδόσφαιρο της χώρας θα ήταν υπερήφανο που θα έδινε σε δύο μικρομεσαίες ομάδες τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα κύπελλο.

 

Και επανερχόμαστε στο... ξίνισμα, βγάζοντας εκτός τον προημιτελικό του ΠΑΟΚ. Ας γυρίσουμε στην πρώτη αγωνιστική όταν ο Αστέρας έβγαλε τα συκώτια της ομάδας το Λουτσέσκου, για να λυγίσει τελικά με ένα ανύπαρκτο πέναλτι.  Τι άλλο έπρεπε να έχει γίνει για να ζητήσουν οι κιτρινομπλέ ξένους διαιτητές στους ημιτελικούς, όταν βλέπουν και να ορίζεται ξένος και στο πλέον αδιάφορο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος.

 

Αγωνιστικά τώρα, ο Αστέρας έβαλε πολύ δύσκολα στους εν δυνάμει πρωταθλητές στην Τούμπα, ενώ στην Τρίπολη το 3-0 που θα έπρεπε να ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, έγινε 0-3 στην επανάληψη. Έχουν πιθανότητες οι Αρκάδες, όχι πολλές αλλά σε ένα κανονικό ποδόσφαιρο όπου θα τα δώσουν όλα, μπορούν να περάσουν!

 

Για την ώρα το μυαλό στην Ξάνθη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων