ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Όσοι μπορούν!

Η κατάσταση μετά τη νέα ήττα στο ΟΑΚΑ είναι οριακή και πρέπει να συνεχίσουν να μάχονται αυτοί που έχουν συνειδητοποιήσει το πού πάει να μπλέξει ο Αστέρας.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ατρόμητος

 

Έκτο ματς μέσα στο 2019 από τα επτά του πρωταθλήματος που ο Αστέρας δεν βρήκε δίχτυα! Ακόμα ένα χαμένο παιχνίδι και ο κίνδυνος να βρεθεί πολύ σύντομα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού ορατός! Και το χειρότερο; Κανένα σημάδι βελτίωσης.

 

Όχι, το ότι με τον Παναθηναϊκό πήρε την κατοχή στο δεύτερο μέρος και είχε 1-2 ευκαιρίες, δεν το λες βελτίωση. Ειδικά μετά την εικόνα στο πρώτο μισάωρο απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στη χειρότερη φάση της σεζόν.

 

Πάλι μπήκε νωθρά ο Αστέρας, πάλι μπερδεμένος με το 3-5-2, πάλι δεύτεροι στην μπάλα, πάλι ένα "κρύο" γκολ, πάλι, πάλι, πάλι. Και λίγο μετά πάλι χαμένες ευκαιρίες που λες ότι δεν μπορεί να χαθούν. Πλέον όμως χάνονται συνέχεια.

 

Η εμφάνιση σε ακόμα ένα ντέρμπι ήταν αποκαρδιωτική και η κατάσταση πλέον οριακή. Όσοι νιώθουν ότι μπορούν να την πάρουν στα χέρια τους και να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο που οδεύει, ας βγουν μπροστά.

 

Πάθος θέλει, αυταπάρνηση, σπίθα στα μάτια και ψυχολογία. Ο οργανισμός του Αστέρα παρέχει τα πάντα σε προπονητικό επιτελείο και παίκτες για να έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν τα παραπάνω στο χορτάρι! Ας το κάνουν λοιπόν όσοι μπορούν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων