ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να ολοκληρώσει την τριλογία

Το καθήκον έγινε στη Ριζούπολη, έγινε και στο Παγκρήτιο και πλέον ο Αστέρας έχει μπροστά του ένα παιχνίδι που πρέπει να το πάρει. Και αυτό.

 

 

 

Όπως και απέναντι στον Απόλλωνα, έτσι και με τον Εργοτέλη αυτός που είχε να χάσει τα πάντα ήταν ο Αστέρας. Υπό αυτό το πρίσμα, τα δύο "διπλά" μπορούν να φέρουν μία σχετική ηρεμία στην Τρίπολη μετά τις απανωτές ήττες στο πρωτάθλημα με άσχημες εμφανίσεις.

 

Σύμφωνοι, θα μπορούσαν οι κιτρινομπλέ να τελειώσουν οριστικά την υπόθεση πρόκριση από χθες από το να επιστρέψουν στη βάση τους με το "φτωχό" 0-1. Αλλά είναι τέτοια η διαφορά δυναμικότητας, που θα αποκλειστούν μόνο αν αποφασίσουν να μην εμφανιστούν στο χορτάρι στη ρεβάνς.

 

Ηρεμία λοιπόν στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης μέχρι και τη Δευτέρα όπου έρχεται ο Άρης. Με τη διαφορά στο -8 από τους κιτρινόμαυρους, ο Αστέρας δεν έχει κανένα περιθώριο πλην της νίκης, αν θέλει να παλέψει μέχρι τέλους την είσοδό του στην πεντάδα.

 

Πέρα όμως από ματς τεράστιας βαθμολογικής σημασίας, υπάρχει και ένα γαμώτο στην ιστορία. Προφανώς και αναφέρομαι στην επιθυμία του πρώην προπονητή της ομάδας τόσο να την αφήσει μέσα στη σεζόν, όσο και να της πάρει τον καλύτερό της παίκτη.

 

Ναι, ο Αστέρας με τον Άρη παίζει αλλά όπως και να το κάνουμε, η παρουσία του συγκεκριμένου φιλοξενούμενου τεχνικού στον πάγκο, δίνει ένα αλατοπίπερο στο ματς για όλους εμάς του απ' έξω. Και ένα έξτρα κίνητρο για τους μέσα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων