ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

O μονόδρομος συνεχίζεται

Ο Αστέρας έκανε το καθήκον του στη Ριζούπολη σε ένα ματς στο οποίο είχε να χάσει πολλά. Πλέον πάει στην Κρήτη για ακόμα ένα πριν το κομβικό παιχνίδι με τον Άρη.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΗΣ

Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής. Οι γηπεδούχοι έχουν αποχαιρετήσει από νωρίς την κατηγορία και απλά περιμένουν τη στιγμή που θα σφραγιστεί και μαθηματικά ο υποβιβασμός. Ο Αστέρας μετά τις τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα όφειλε να κάνει το καθήκον του για να απομακρυνθεί από εφιαλτικά σενάρια. Το έκανε και προχωρά χωρίς ανάσα στο επόμενο καθήκον.

 

Η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου δεν είναι ούτε στόχος, ούτε επιθυμία, ούτε όνειρο. Μετά την κλήρωση που έφερε αντίπαλο τον Εργοτέλη, η παρουσία του Αστέρα στους "4" είναι μονόδρομος, άλλο ένα καθήκον. Με όλο το σεβασμό προς την ομάδα του Ηρακλείου, οι κιτρινομπλέ δεν θα μπορούσαν να περιμένουν καλύτερο δώρο στην κλήρωση. Και πρέπει να τελειώνουν την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

 

Άλλο ένα καθήκον λοιπόν που πρέπει να εκτελεστεί, για να πάμε στον "τελικό" των αποδείξεων κόντρα στον Άρη. Αν ο Αστέρας θέλει στην πράξη να διεκδικήσει την πεντάδα, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης με την ομάδα του πρώην τεχνικού του. Οι κιτρινόμαυροι είναι ήδη στο +8 από τους Αρκάδες και αν περάσουν από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης τους τελειώνουν από την Ευρώπη.

 

Επειδή υπάρχει όμως και η άλλη Ευρώπη, μέσω του Κυπέλλου, ο Αστέρας πρέπει να κοιτά αυτή τη στιγμή μόνο τη νίκη στο Ηράκλειο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων