ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καμπανάκι!

Λάθη, γεμίσματα χωρίς σκοπό, ανούσια κατοχή, ελάχιστες τελικές και τέταρτη σερί ήττα. Ο Αστέρας οφείλει να δει και πάλι κατάματα την πραγματικότητα.

 

Απόλλωνας Σμύρνης ΑΣΤΕΡΑΣ

Όταν ήρθαν οι σερί νίκες, οι κιτρινομπλέ άρχισαν να κοιτούν ψηλά προς την πεντάδα. Έπαιζαν καλό ποδόσφαιρο, ήταν πειστικοί και επιτέλους με ουσία, δείχνοντας ότι το 2019 μπορούν να φορέσουν και πάλι ευρωπαϊκό κουστούμι. Ώσπου γύρισε η χρονιά και η ομάδα έκανε κάτι που δεν μας συνηθίζει: Δεν ήταν ανταγωνιστική στα ντέρμπι.

 

Το πρόβλημα δεν ήταν οι μηδέν βαθμοί σε τρεις αγώνες με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά η εικόνα ενός συνόλου που δεν πάλεψε. Ωστόσο ενδιάμεσα υπήρξε η επική προσπάθεια κόντρα στην Λάρισα που έφερε την πρόκριση στα προημιτελικά με όσα γκολ χρειαζόταν, για να φέρει μία αισιόδοξη νότα στην Τρίπολη. Μέχρι την αποψινή προσγείωση.

 

Ανούσια κατοχή, γεμίσματα κάθε τρεις και λίγο (10/30), σχεδόν 50 λάθη και μόλις 6 τελικές. Ο Αστέρας δεν πήρε την αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη με τη σοβαρότητα που θα έπρεπε και παραμένει μία ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καμπανάκι που ακούστηκε από την... πλατεία έως την πλατεία Άρεως!

 

Tα πράγματα είναι απλά. Διπλό στη Ριζούπολη, νίκη επί του Άρη (για πολλούς λόγους) και ενδιάμεσα εξασφάλιση πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων