ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σκληρό μάθημα

Ο Αστέρας θα μπορούσε να κάνει στον ΠΑΟΚ ακριβώς ότι του έκανε και τον Ιανουάριο του 2015 χωρίς καμία δόση υπερβολής. Τελικά γνώρισε μια πολύ βαριά ήττα. Άδικο;

 ΑΕΚΑΣΤΕΡΑΣ

Σκληρό αλλά όχι άδικο. Αυτός είναι και ο ρόλος του τερματοφύλακα και ο Πασχαλάκης τον υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο έχοντας 7 επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο την ώρα που οι συμπαίκτες του μόλις μία άστοχη τελική. Αυτά όμως είναι στατιστικά. Το σκορ μετράει και μετά από 45 λεπτά δεν υπήρχε στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης παρά την κυριαρχία του Αστέρα.

 

Εύκολα θα μπορούσε να ήταν 3-0 το ημίχρονο όπως πριν 4 χρόνια στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο. Χαμένο πέναλτι στην αρχή από τον Μπαράλες, αλλά η ορμή των γηπεδούχων ήταν τέτοια που σημείωσαν μέχρι την ανάπαυλα τρία τέρματα, τα δύο ο Γιαννιώτας και το ένα ο Σανκαρέ. Ένα όνειρο που δεν άφησε να επαναληφθεί και φέτος ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ.

 

Τελικά, αντί για 3-0 ο πίνακας έγραψε 0-3 στην επανάληψη. Σκληρό, βαρύ αλλά δίκαιο. Γιατί ο Αστέρας έπαθε μπλακ-άουτ όταν δέχθηκε το γκολ από την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια και πριν προλάβει να το συνειδητοποιήσει ότι είναι πίσω στο σκορ με ένα τέρμα, βρέθηκε με δύο στην πλάτη. Για να δεχθεί στο τέλος μία ασυνήθιστη στο εύρος της ήττα για την ιστορία του.

 

Αυτή όμως είναι η γοητεία του ποδοσφαίρου για τους ουδέτερους. Και αυτό πρέπει να γίνει μάθημα για τους κιτρινομπλέ ενόψει της συνέχειας που έχει ΑΕΚ, Ολυμπιακό και φυσικά πάνω απ' όλα τον επαναληπτικό με την Λάρισα. Να δουν πώς την πάτησαν, να σκύψουν πάνω από τα λάθη, να μην πέσουν ψυχολογικά και να κοιτάξουν μόνο μπροστά γιατί η σεζόν έχει πολύ ψωμί ακόμα!

 

ΥΓ: Προφανώς και είναι 100% νόμιμο να πληρώνεις την ρήτρα και να παίρνεις έναν παίκτη. Το να αποδυναμώνεις όμως στη μέση της σεζόν την πρώην ομάδα σου που σου φέρθηκε με απόλυτα έντιμο τρόπο και πρωτοφανή στήριξη όσο ήσουν μέλος της, ας το κρίνει ο καθένας αν είναι και ηθικό.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων