ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έτσι πας ψηλά!

Ο Θοδωρής Κουνάδης υποδέχεται το 2019 "διαβάζοντας" πίσω από τη ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημήτρη Μποροβήλου  στον Arcadia 938.

 Πανιώνιος ΑΣΤΕΡΑΣ

​Λένε ότι το σήμα στην καρδιά είναι πιο μεγάλο από κάθε όνομα στην πλάτη. Δεν έχουν άδικο καθώς πάνω απ' όλα είναι το όνομα και το έμβλημα της κάθε ομάδας. Ωστόσο δεν παύει η ιστορία ενός συλλόγου να γράφεται από τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτόν. Είτε είναι ποδοσφαιριστές, είτε προπονητές, είτε είναι αυτοί που τον διοικούν. Και συνήθως το όραμα των τελευταίων είναι αυτό που ​καθορίζει την πορεία.

 

Και ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες του Αστέρα είναι και ο Δημήτρης Μποροβήλος ο οποίος μιλώντας στον Arcadia 938 περιέγραψε με απλά λόγια το γιατί αυτή η ομάδα έχει πετύχει τόσα πολλά. Για την ακρίβεια, η απάντηση που έδωσε όσον αφορά τον στόχο της Ευρώπης, φανερώνει το γιατί οι κιτρονομπλέ έχουν φτάσει εκεί που δεν το ονειρευόταν κανείς Αρκάς.

 

"Δεν πρέπει να είναι αυτός (σ.σ. η Ευρώπη) καθαυτός ο στόχος όταν ξεκινάει ο Αστέρας γιατί είναι κάτι που το έχουμε πετύχει. Νωρίς νωρίς μάλιστα, στην παρουσία του στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο στην Ελλάδα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να σου προσφέρει πολλά πράγματα αν είσαι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και κάνεις καλή δουλειά στο πρωτάθλημα ένας - δύο αγώνες που θα δώσεις στην Ευρώπη. Αν μπορείς να κάνεις την πορεία που έκανε ο Αστέρας τα προηγούμενα χρόνια, να μπεις δηλαδή ομίλους, τότε μιλάμε για ευρωπαϊκά όνειρα κι όχι να δώσεις μόνο προκριματικούς αγώνες. Για μένα τουλάχιστον, δύο αγώνες στην Ευρώπη δεν είναι τίποτα". 

 

Μπορώ να σκεφτώ πάρα πολλές ομάδες που θα έδιναν τα πάντα για δύο αγώνες το καλοκαίρι στο Europa League. Θα ήταν όλοι ευτυχισμένοι αν έπαιζαν με την Χιμπέρνιαν, χωρίς να συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Ο Αστέρας όμως όχι!

 

Γι' αυτό και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα στην ιστορία που μπήκε σε ομίλους περνώντας από τρεις προκριματικούς. Γι' αυτό και δεν ήταν απλά ένας κομπάρσος τις δύο φορές που έφτασε εκεί, διεκδικώντας μέχρι την 5η αγωνιστική την πρόκριση στους "32" του Europa League.

 

Γι' αυτό και θα συνεχίσει να πηγαίνει ψηλά!

 

 

Καλή χρονιά να έχετε με υγεία, χαμόγελο, αισιοδοξία και περισσότερη αγάπη γι' αυτόν τον σύλλογο.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων