ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κρίσιμη στροφή

O AΣΤΕΡΑΣ συνεχίζει να παίρνει αυτό που του αξίζει και σε βαθμούς και πλέον ο στόχος του έχει αλλάξει. Γι' αυτό και η 15η αγωνιστική είναι κομβική με αυτά που έχει αλλά και με όσα ακολουθούν.

 Πανιώνιος ΑΣΤΕΡΑΣ

Τα Σαββατιάτικα τα έχετε διαβάσει, τα έχετε δει, τα έχετε απολαύσει. Ένας Αστέρας καλύτερος και του ΟΦΗ, σταμάτησε στις 21 τελικές και πήρε στο τέλος αυτό που του άξιζε στο ματς σε μία "καρυδάτη" ανατροπή. Δεν είναι και λίγο να δέχεσαι ένα "κρύο" γκολ και στη συνέχεια να παλεύεις να γυρίσεις το ματς κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει.

 

Το κατάφερε και αυτό όμως ο Αστέρας, σκοράροντας για άλλη μια φορά στο φινάλε. Μετά τα απανωτά παιχνίδια όπου έχανε βαθμούς στο τέλος, πλέον έχει την ψυχολογία και το μομέντουμ να τους κατακτά αυτός, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών. Κάπως έτσι άφησε για τα καλά τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας πάρει 13 από τους 15 διαθέσιμους πόντους στα τελευταία ματς.

 

Και πλέον ναι, μπορεί να κοιτάει ψηλά. Μπορεί να βλέπει τον στόχο της πεντάδας (ή εξάδας αν θέλετε σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στις πρώτες πέντε θέσεις). Αυτό που πίστευαν όλοι στον οργανισμό των Αρκάδων από την αρχή της σεζόν- και δεν είναι άλλο από την Ευρώπη- μπορούν τώρα να το φωνάξουν λίγο περισσότερο. Και το κάνουν όχι με τη φωνή, αλλά με νίκες.

 

Βλέποντας μάλιστα το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, διαπιστώνεις ότι είναι μία κρίσιμη στροφή. Παίζει ο 5ος με τον 6ο (Παναιτωλικός-ΠΑΟ), ο 7ος με τον 8ο (Ξάνθη-Αρης) και ο 9ος με τον 10ο (Πανιώνιος-Αστέρας). Απίστευτη σύμπτωση με τις όλες τις ομάδες (πλην του Παναθηναϊκού που δεν μπορεί να βγει Ευρώπη) να χωρίζονται από μόλις τρεις βαθμούς.

 

Αν σκεφτείς κανείς ότι μετά ο Αστέρας ξεκινά το 2019 με ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, ΟΑΚΑ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, καταλαβαίνει πόσο σημαντικό θα είναι ένα τρίποντο στη Νέα Σμύρνη. Μία ακόμα νίκη για τους κιτρνομπλέ που έχουν ικανότητα, ψυχολογία και μπορούν να την κατακτήσουν ολοκληρώνοντας με μαγικό τρόπο τη χρονιά που φεύγει. Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο στην Πλατεία!

 

ΥΓ: Προφανώς και δεν αγνοώ το ματς του κυπέλλου που προηγείται, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Αστέρας θα το αντιμετωπίσει με τη δέουσα σοβαρότητα για να πάρει την πρωτιά στον όμιλο.

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων