ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να αλλάξουμε στόχο;

Tα καλά λόγια που μάζεψε ο Αστέρας στο 1/3 του πρωταθλήματος πρέπει να τα αφήσει πίσω και να αφοσιωθεί στο να μαζέψει επειγόντως βαθμούς.

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Χόρτασε ο Αστέρας από καλά λόγια έως τώρα. Ναι, είναι τιμητικό να σε αναγνωρίζει η φίλαθλη Ελλάδα θεωρώντας ότι παίζεις καλό ποδόσφαιρο και ότι είσαι ομάδα πεντάδας. Αλλά μετά το 1/3 του πρωταθλήματος είσαι μεν στην πεντάδα, αλλά αυτή της ουράς. Δεν κέρδισες ούτε την Λαμία που από το 30' έπαιζε με παίκτη λιγότερο και πρέπει να δεις την πραγματικότητα.

 

Και η πραγματικότητα είναι σκληρή και μπορεί να γίνει σκληρότερη. Προσωπικά δεν θεωρώ ακόμα και τώρα ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Το τι πιστεύω εγώ όμως με το τι πρέπει να κάνουν οι κιτρινομπλέ δεν έχει καμία σχέση. Όλοι στην Τρίπολη πρέπει άμεσα να αλλάξουν στόχο, αφήνοντας για την ώρα τις πεντάδες και τις Ευρώπες.

 

Ο στόχο τώρα είναι ξεκάθαρος: Συγκομιδή βαθμών, νίκες για να φύγει ο Αστέρας από την ζώνη του υποβιβασμού όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θυμίζω ότι πέφτουν τέσσερις ομάδες φέτος και οι Αρκάδες δεν έχουν ξεκολλήσει ούτε λεπτό από αυτές τις θέσεις. Και η ΑΕΛ που έρχεται στην Τρίπολη την επόμενη αγωνιστική είναι ήδη τέσσερις βαθμούς πιο πάνω από εσένα...

 

ΥΓ: Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα για Παντελίδη και Αρη μόνο κακό έκανε. Επρεπε να ξεκαθαρίσουν άμεσα τα πράγματα - όπως και έγινε- γιατί η διακοπή που έρχεται πρέπει να λειτουργήσει υπέρ του Αστέρα δουλεύοντας με νέο τεχνικό, τον Γιώργο Παράσχο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων