ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σοβαρός στο χωράφι

Η νοοτροπία με την οποία ο Αστέρας αγωνίστηκε στα Τρίκαλα είναι μεγαλύτερο κέρδος από τους τρεις βαθμούς.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ξάνθη

Πόσες και πόσες φορές δεν έχει χαρακτηριστεί ένα ματς σαν και αυτό του Αστέρα στα Τρίκαλα για το κύπελλο ως αγγαρεία για την καλύτερη ομάδα; Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε δει παίκτες να προσέχουν σε παρόμοιους αγώνες τα πόδια τους στα χωράφια που καλούνται να παίξουν; Αμέτρητες.

 

Ο Αστέρας όμως στην θεσσαλική πόλη ήταν η ευχάριστη εξαίρεση. Πρώτα πρώτα ο ίδιος ο προπονητής έδειξε το πόσο σημαντικό θεωρεί το τρίποντο, παίρνοντας μαζί του τα περισσότερα βασικά του στελέχη. Το Κύπελλο δεν είναι απλά μία διοργάνωση αλλά κάτι πολύ ιδιαίτερο για την κιτρινομπλέ ιδιοσυγκρασία.

 

Ο Σάββας Παντελίδης έδωσε το σύνθημα για το διπλό, για την πρόκριση, για την κατάκτηση και της πρωτιάς. Άλλωστε με τόσες άτυχες στιγμές φέτος, μία ομάδα δεν μπορεί να αγνοήσει την προοπτική της μόλις τρίτης νίκης στη σεζόν. Οι Αρκάδες πήραν ψυχολογία στο Αγρίνιο και έπρεπε να την διατηρήσουν στα Τρίκαλα.

 

Και μπορεί το τελικό 0-1 να μοιάζει φτωχό, ωστόσο οι 20 τελικές και το 62% στην κατοχή της μπάλας δείχνουν πολλά για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τους γηπεδούχους ο Αστέρας. Νοοτροπία σοβαρού συλλόγου σε κάτι που έμοιαζε με αγωνιστικό χώρο. 

 

Η πρόκριση λοιπόν ήρθε, η πρωτιά στον όμιλο δεν γίνεται να χαθεί σε αντίθεση με την υπομονή μας που εξαντλείται με τη διαιτησία φέτος. Οφσάιντ που μόνο η βοηθός έβλεπε, πέναλτι-μαρς στο 90' που μόνο ο διαιτητής δεν είδε. Κύριοι (και κυρίες) σεβαστείτε αυτή την ομάδα επιτέλους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων