ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βαθμός ψυχολογίας

Είναι κάποια παιχνίδια που ο τρόπος με τον οποίο κατακτήθηκε ένας βαθμός ή μία νίκη είναι πιο σημαντικός από την ίδια την αξία των βαθμών. Όπως έγινε για τον Αστέρα στο Αγρίνιο.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ξάνθη

Ο Αστέρας δεν ήταν τόσο καλός όπως σε προηγούμενα παιχνίδια. Το παραδέχθηκε ο ίδιος ο προπονητής του στο flash interview. Ωστόσο και με αυτή την εικόνα στο Αγρίνιο, ήταν ανώτερος τους Παναιτωλικού. Αυτός είχε τις καθαρές ευκαιρίες, αυτός θα έπρεπε να ανοίξει το σκορ αν κάποια ομάδα δικαιούταν ένα γκολ.

 

Οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε ένα σουτ που κόντραρε σε δύο παίκτες και κατέληξε στο δοκάρι και αμέσως μετά σε ένα φάουλ από τα 40 μέτρα που κόντραρε και αυτό και κατέληξε με απίθανο τρόπο στα δίχτυα. Ναι, οι κιτρινομπλέ της Τρίπολης έχουν δεχθεί με κάθε πιθανό τρόπο γκολ φέτος, έπρεπε να τους τύχει και αυτό.

 

Ήταν ακριβώς η στιγμή που έπρεπε να δείξουν αντίδραση. Να κυνηγήσουν την ισοφάριση μέχρι το τέλος με πείσμα σαν και αυτό του Δουβίκα που με την δεύτερη του βγήκε η ασίστ για τον Καλτσά που τρύπωσε έξυπνα στο κέντρο της άμυνας του Παναιτωλικού. Το 1-1 απέδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, έδωσε βαθμό στους Αρκάδες και πάνω απ' όλα ψυχολογία.

 

Η αγκαλιά όλων των παικτών με τον προπονητή στην ισοφάριση μιλάει. Και μιλάει πολύ δυνατά. Ο Αστέρας παραμένει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού αλλά όλοι παραδέχονται ότι είναι ομάδα για να χτυπήσει πεντάδα. Και όταν έρχονται οι αναποδιές, πρέπει να είσαι ένα για να καταφέρεις να ορθοποδήσεις. Η εικόνα στο τέλος που λέγαμε!

 

Πλέον, με την ψυχολογία να αλλάζει στην Τρίπολη, μπορούν να έρθουν τα καλύτερα στο επόμενο διάστημα με ένα σαφώς πιο βατό πρόγραμμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων