ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ψυχραιμία

Το εύκολο είναι να τα παρατήσουν. Παίκτες, προπονητικό επιτελείο, όλοι στον Αστέρα. Το δύσκολο είναι να τα δώσουν όλα για να πάρουν ό,τι αξίζουν στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Η ιστορία των κιτρινομπλέ από τη στιγμή που ανέβηκαν στη Σούπερ Λίγκα έχει δείξει ότι τους αρέσουν τα δύσκολα. Και αυτό καλούνται όλοι στην Τρίπολη να κάνουν και τώρα. Ψυχραιμία θέλει πάνω απ' όλα για να γυρίσει ο τροχός και να αρχίζουν να έρχονται νίκες και βαθμοί.

 

Προφανώς και δεν είναι θέμα μεταφυσικής που ο Αστέρας έχασε πάλι στο τέλος. Που υπέπεσε σε ένα ακόμα αχρείαστο πέναλτι. Που είδε να χάνονται τα άχαστα. Που στο τέλος αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς βαθμό. Υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λυθούν.

 

Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τα παραπάνω θέματα, ερμηνεύοντάς τα απλά ως έλλειψη άστρου από την ομάδα. Ωστόσο δεν μπορεί να προσπεράσει και το γεγονός ότι σε 7 αγωνιστικές έπαιξε με το Big-4, τον κακό του δαίμονα και σε μία πολύ δυνατή έδρα.

 

'Ένα ματς στο πρόγραμμα ήταν σίγουρο τρίποντο και ο Αστέρας φρόντισε να τελειώσει τον Απόλλωνα από το 10ο λεπτό...

 

Ωστόσο είναι κατανοητό ότι υπάρχει απογοήτευση όταν ένα ακόμα παιχνίδι ξέφυγε από τα αρκαδικά χέρια στο τέλος. Απογοήτευση από τους παίκτες, τον προπονητή, τον κόσμο. Χρειάζονται αποτελέσματα για αλλάξει η ψυχολογία. Αλλά θα έρθουν μόνο με ψυχραιμία.

 

Δυστυχώς το πρόγραμμα συνεχίζει να παιδεύει την ομάδα. Μετά από την αποστολή στο Περιστέρι, μία εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα μπορούσε να ήταν το έναυσμα αντεπίθεσης. Η κλήρωση έφερε όμως στο καπάκι το Αγρίνιο. Μήπως όμως ένα διπλό αλλάξει τα πάντα στην Τρίπολη;

 

Μήπως μία νίκη στο γήπεδο που πέρσι σφραγίστηκε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλάξει την ιστορία της φετινής σεζόν; Υπάρχουν τέσσερις ολόκληρες ημέρες να ηρεμήσει η ομάδα και να πάει στο Αγρίνιο να αλλάξει την μοίρα της.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων