ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το καρέ που πονάει

Μία σύμπτωση που επαναλαμβάνεται και στερεί από τον Αστέρα αυτό που του αξίζει. Γράφει ο Θοδωρής Κουνάδης.

 Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αποχωρώντας το βράδυ της Κυριακής από το ΟΑΚΑ, συνάντησα έναν φίλο Αεκτζή. Μιλήσαμε για το ματς με τον Ολυμπιακό που μόλις είχε λήξει και σύντομα η κουβέντα πήγε στον Αστέρα καθώς γνωρίζει την καταγωγή μου. "Εξαιρετική ομάδα, πολύ δουλεμένη. Δεν γίνεται να μην βγει αυτή η ομάδα στην πεντάδα, απλά δεν γίνεται. Θα δεις, θα γυρίσει το χαρτί και θα πάρει αυτό που της αξίζει", ήταν μερικά από τα λόγια του.

 

Την ίδια ώρα σκέφτομαι την βαθμολογία. Ο Ατρόμητος στους 16 και ο Αστέρας στου 4. Και την επόμενη αγωνιστική, αν έρθει η ήττα για την ομάδα του Παντελίδη, η διαφορά θα είναι στους 15 (!) πόντους. Όχι, δεν γίνεται. Δεν είναι η διαφορά των ομάδων αυτή, δεν είναι ο Αστέρας για τόσο χαμηλά στην βαθμολογία. Αλλά υπάρχει ένα καρέ που τον πονάει. Τον πονάει πολύ και τον έχει καθηλώσει μέχρι τώρα στη σεζόν.

 

Οι κιτρινομπλέ έχουν δώσει 8 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη φέτος. Στα μισά από αυτά, έχασαν πολύτιμα πράγματα από τα χέρια τους στο τέλος των αγώνων. Τέσσερις ολόκληρες φορές συνέβη το κακό, το καρέ που πονάει. Στην Σκωτία ηττήθηκε, το ίδιο στο Καραϊσκάκης και το Κλεάνθης Βικελίδης. Και το Σάββατο στο σπίτι του, στερήθηκε μια νίκη επί του Παναθηναϊκού την οποία την άξιζε.

 

Αδυναμία συγκέντρωσης; Κούραση; Πλάνο; Τακτική; Κάτι πρέπει να συμβαίνει και δεν ονομάζεται μόνο ατυχία. Δεν μπορείς να είσαι άτυχος και τις τέσσερις φορές. Κάτι πρέπει να διορθωθεί γιατί είναι κρίμα μια ομάδα που όπου βρεθείς και αν σταθείς ακούς καλά λόγια για εκείνη, να μην το εισπράττει στην βαθμολογία. Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι μια ευκαιρία να ηρεμήσουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο, να βρουν τι φταίει και να το λύσουν.

 

ΥΓ: Πόσο ωραίο θα ήταν το γήπεδο να είχε 3.500 Αστεριανούς και 1.500 Παναθηναϊκούς και όχι το ανάποδο που είδαμε το Σάββατο; Στηρίξτε την ομάδα του τόπου σας (μας). Η συγκεκριμένη το αξίζει και με το παραπάνω...

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Support your local team ⭐️

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων