ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αδικούν την προσπάθειά τους

Οι δύο πρώτες ήττες του Αστέρα ήρθαν από τα κέφια των διαιτητών. Οι δεύτερες από στιγμές αδράνειας στο φινάλε και αυτό πονάει περισσότερο.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός

 

Σε Τούμπα και με ΑΕΚ δεν έχεις να κάνεις και πολλά όταν ο ρέφερι παίζει μπάλα για τον αντίπαλο. Στο Καραϊσκάκης όμως και στο Βικελίδης, ενώ έκανες πολλά και καλά, στο τέλος αδίκησες τον ίδιο τον εαυτό σου. Λίγη χαμένη αυτοσυγκέντρωση, λίγη αδράνεια και το αποτέλεσμα το ίδιο: Χαμένοι βαθμοί.

Ναι, δεν θάμπωσε με την απόδοσή του ο Αστέρας στο χθεσινό (30/09) ματς ωστόσο θα μπορούσε να πάρει σβηστά τον βαθμό. Είχε επιθετική διάθεση στο πρώτο μέρος μαζί με με μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία, κοίταξε περισσότερο τα νώτα του στην επανάληψη, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Αλλά σε δύσκολες έδρες, πρέπει να το πηγαίνεις στο 100% της συγκέντρωσης ως το τέρμα. Σε αυτό βοηθάνε και οι αλλαγές που κάνεις μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο στο συγκεκριμένο δεν βοήθησαν, όπως ο ίδιος ο κόουτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου. Αντίθετα του Ερέρα ήταν επιτυχημένες και σε συνδυασμό με την κιτρινομπλέ αδράνεια στα τελευταία λεπτά, έφεραν τα δύο γκολ για τους γηπεδούχους.

Όλα αυτά θα τα δει σίγουρα ο Σάββας Παντελίδης γιατί παρά το πρόγραμμα-βουνό στο ξεκίνημα, η ομάδα είχε τη δυνατότητα μεγαλύτερης συγκομιδής από τους τρεις βαθμούς.

Και αν το ερχόμενο Σάββατο έρθει το δεύτερο τρίποντο της σεζόν, οι 6 βαθμοί θα είναι θετικότατο πρόσημο όταν σε 6 αγωνιστικές έχεις παίξει με τους 4 "μεγάλους" αλλά και στο Κλεάνθης Βικελίδης. Προτρέχω στο επόμενο παιχνίδι γιατί δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα πάνω από τον χαμένο βαθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και είναι πρόκληση για τον Αστέρα να σταματήσει την πράσινη ορμή που μετράει ''5 στα 5'' στο ξεκίνημα της χρονιάς. Και δεν παύει να είναι και μια ομάδα με τεράστια φανέλα- άλλη μία πρόκληση να την νικήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων