ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κοινός παρανομαστής

Ο Θοδωρής Κουνάδης γράφει για τον Αστέρα που βγαίνει κερδισμένος από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ Απόλλων Σμύρνης

Γίνεται ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, να είναι θετικό σημείο αναφοράς στο ξεκίνημα της σεζόν; Η απάντηση για μένα είχε απαντηθεί πολύ πριν από αυτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια, όταν έγινε γνωστή η κλήρωση. Δεν χρειαζόταν κάποιο κληρονομικό χάρισμα για να καταλάβεις ότι οι τρεις διεκδικητές του τίτλου θα έπρεπε να ήταν προβληματισμένοι στην αρχή της σεζόν.

 

Υπήρχε βλέπετε ένας κοινός παρανομαστής στο πρόγραμμά τους στο ξεκίνημα. Ένας κακός μπελάς με το όνομα ΑΣΤΕΡΑΣ. Η αρκαδική ομάδα- για άλλη μία φορά- έδειξε το πόσο ανάγκη την έχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα της δυσπιστίας, των δανεικών, των αρμάτων, των επικρατήσεων χωρίς κόπο από τους ''μεγάλους" σε ματς ορισμό του περάστε-κόσμε.

 

Γι' αυτό και γίνεται να είσαι χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές και να σε παραδέχονται όλοι. Γίνεται να μιλάνε όλοι για σένα και να σου βγάζουν το καπέλο γιατί έβγαλες την ψυχή και των τριών διεκδικητών του τίτλου μέχρι να να σε νικήσουν. Οι δύο πρώτοι μάλιστα το κατάφεραν με αστεία πέναλτι, ενώ τρίτος με γκολ στις καθυστερήσεις.

 

Όλα αυτά τα εγκώμια για τον ΑΣΤΕΡΑ είναι η προίκα του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος που ουσιαστικά τώρα αρχίζει. Μέχρι χθες έπαιζε για την πάρτη του, το όνομά του, την μαγκιά του απέναντι στους μεγάλους, προσπαθώντας να πάρει βαθμούς και κυρίως δίνοντας κύρος σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα. Τώρα είναι υποχρεωμένος να πάρει βαθμούς και η αρχή θα γίνει με το ''τρίποντο'' το Σάββατο απέναντι στον Απόλλωνα.

 

Προπονητή που ξέρει να διαβάζει τα παιχνίδια και να στήνει την ομάδα έχει- και το είδαμε με τον πιο πειστικό τρόπο την Κυριακή στο Καραϊσκάκης- υλικό για να πετάξει και φέτος ψηλά υπάρχει. Όπως υπάρχει πλέον και ο Τόνσο ο οποίος λίγο ήθελε να φέρει τα πάνω-κάτω, δίνοντας στον ΑΣΤΕΡΑ όχι απλά έναν δεύτερο συνεχόμενο βαθμό στο Φάληρο, αλλά και την πρώτη εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού.

 

Αλλά χαλάλι τα εγκωμιαστικά σχόλια έστω και χωρίς βαθμούς, φτάνει από το Σάββατο να αρχίσει η συγκομιδή. Και θα αρχίσει!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων