ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να το πάμε από την 4η αγωνιστική;

Πιστολιά από τον ένα διεκδικητή του τίτλου, πιστολιά από τον άλλο. Πείτε μας αν είναι να τριτώσει το κακό, να το ξέρουμε.

 

 

Ο Αστέρας δεν έπαιξε καλά. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ανύπαρκτος μεσοεπιθετικά, ενώ κάποιοι παίκτες φαίνεται να έχουν μείνει στην περσινή περίοδο. Ο ίδιος ο κόουτς τα είπε αυτά στη συνέντευξη Τύπου και δεν χωράνε αμφισβήτηση. 

 

Oλυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Αυτό είναι το ένα σκέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Και διορθώνεται με την προσθήκη του Τόνσο και την προσγείωση των παικτών στην πραγματικότητα. Υπάρχει και η διακοπή για να δουλέψει η ομάδα περισσότερο.

 

Με το άλλο σκέλος όμως τι γίνεται; Ανεξάρτητα από την απόδοση του Αστέρα, η ήττα ήρθε με ένα αστείο πέναλτι. Μόλις έξι ημέρες από την πρώτη ήττα με άλλο ένα αστείο πέναλτι. Θα συνεχιστεί το αστείο και την επόμενη αγωνιστική;

 

Αν είναι, ας ξεκινήσουμε την επόμενη φορά από την 4η αγωνιστική. Μεγαλώνουμε και δεν είναι να σηκώνουμε πίεση...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων