ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δικαίωμα στο όνειρο

Έφτασε η ώρα για ένα ακόμα ευρωπαϊκό ταξίδι του ΑΣΤΕΡΑ με αφετηρία το Εδιμβούργο. Ποιες οι σταθερές που του δίνουν δικαίωμα να ονειρεύεται.

 

Να ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα. Την ώρα που η Ελλάδα μετράει ακόμα τους νεκρούς της, κάθε συζήτηση για ποδόσφαιρο περνάει όχι σε δεύτερη, αλλά σε τελευταία μοίρα. Αυτά που ζούμε τις τελευταίες ώρες δεν γίνεται να μην αγγίξουν, να μην μαυρίσουν την ψυχή μας.

 

Οι παίκτες του Αστέρα πρέπει όμως να κάνουν την δουλειά τους. Και αυτή ξεκινά απόψε (26/07) στο Εδιμβούργο απέναντι στην Χιμπέρνιαν στο πρώτο από δύο παιχνίδια με φόντο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό όπου λογικά θα περιμένει η Μόλντε.

 

Προβλέψεις; Απολύτως καμία. Η Χιμπέρνιαν ξεκινά στις 5/8 το πρωτάθλημα και τα μόνα επίσημα δείγματα έως τώρα είναι τα παιχνίδια απέναντι στην αδύναμη Ρούναβικ όπου έβαλε 12 (!) γκολ και δέχθηκε πέντε.

 

Ωστόσο θεωρώ ότι ο Αστέρας έχει δικαίωμα στο όνειρο. Και αυτό του το δίνουν δύο σταθερές: Ο Σάββας Παντελίδης και ο περσινός βασικός κορμός που συνεχίζει. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση σε αυτό.

 

Ο Αστέρας θα το παλέψει και έχεις τις πιθανότητές του. Και αν τα καταφέρει θα έχει και άλλες, καλές πιθανότητες κόντρα στην Μόλντε.

 

Για την ώρα όμως, όλες οι ευχές μας πηγαίνουν στους αγνοούμενους της φονικής πυρκαγιάς...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων