ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Ισνάλδο επιβεβαίωσε άλλη μία κατάκτηση του ΑΣΤΕΡΑ

Ο Εουχένιο Ισνάλντο δεν μένει πια εδώ και πριν απαντήσετε “ε, και;”, αναρωτηθείτε κάτι πάρα πολύ σημαντικό. 

 

 

Αλήθεια πόσες ελληνικές ομάδες μπορούν και πουλάνε καλά; Και γενικότερα πόσες ελληνικές ομάδες πουλάνε; Γιατί στο σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν αρκεί μόνο να κάνεις έξυπνες αγορές αλλά και να μπορείς να πουλάς- ειδικά στα μέρη μας όπου τα έσοδα είναι είδος προς εξαφάνιση.

 

Στην παραπάνω ερώτηση, μία προφανής απάντηση είναι ο Ολυμπιακός. Έχει εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο την συνεχή παρουσία του στο Champions League και τις επαφές των στελεχών του με την ευρωπαϊκή ελίτ, τόσο την ποδοσφαιρική όσο και και την μανατζερική. Αποτέλεσμα να πουλά σε απίθανες τιμές τους καλούς και σε σούπερ τιμές τους Σεμπάδες.

 

Και μετά; ΠΑΟΚ; Ούτε κατά διάνοια. ΑΕΚ; Τίποτα. Παναθηναϊκός; Πούλησε τον καλύτερο παίκτη των τελευταίων ετών με αστείο ποσό σε ομάδα με πετροδόλαρα. Τελικά, υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα που ξέρει να πουλάει. Φυσικά και υπάρχει και λέγεται ΑΣΤΕΡΑΣ. Και δεν είναι ότι πουλάει σε εξαιρετικές τιμές- για τα δεδομένα του- παίκτες σε σούπερ κατάσταση όπως ήταν ο Μπαράλες, ο Ντε Μπλάσις, ο Κουρμπέλης, ο Γιάννου και τόσοι άλλοι.

 

Πλέον, όπως επιβεβαίωσε και η περίπτωση του Ισνάλδο, έχεις τις διασυνδέσεις να πουλά και ποδοσφαιριστές που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Ποιος περίμενε ότι οι Αρκάδες θα έπαιρναν χρήματα και μάλιστα πολλά, για ένα παίκτη που κινήθηκε σε σχετικά ρηχά νερά; Και όμως, ο Αστέρας έχει βρει τον τρόπο και ξέφυγε από τα στενά όρια της ελληνικής αγοράς.

 

Μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων δουλεύει όλα αυτά τα χρόνια σε ένα τόσο νευραλγικό τομέα όπως είναι οι μεταγραφές. Τόσο για να φέρει παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα, όσο και πολύτιμα χρήματα από πωλήσεις. Και αυτή η δουλειά θέλει συνεχή ψάξιμο, επαφές, διασυνδέσεις, ταξίδια, επιμονή, υπομονή, πλάνο. Πράγματα που δεν φαίνονται και δεν μαθαίνονται ποτέ παρά μόνο οι τελικές ανακοινώσεις.

 

Και όπως έδειξε η περίπτωση του Ισνάλδο, αυτή η δουλειά γίνεται πολύ καλά. Άλλη μία κατάκτηση του ΑΣΤΕΡΑ ο οποίος κόντρα στη μίζερη ελληνική πραγματικότητα, συνεχίζει να λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων