ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πανέτοιμος για Ευρώπη

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν είναι βγαίνει απλά στην Ευρώπη για να καταγράψει συμμετοχές και αυτό... βγαίνει προς τα έξω τις τελευταίες ημέρες.

 

''Ο Αστέρας είναι η ευκαιρία που περίμενα''. Η ατάκα ανήκει στον Σάββα Παντελίδη όταν ανέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο την ομάδα στην τελευταία θέση, μετά από μία σεζόν που πάλεψε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

 

Όχι, δεν ήταν τρελός ο Έλληνας προπονητής. Ήξερε πολύ καλά σε τι νοικοκυρεμένο μαγαζί είχε έρθει. Γνώριζε ότι υπήρξε μία πτώση στην πορεία της ομάδας η οποία όμως εξακολουθούσε να είχε δύο ανθρώπους δίπλα της που είχαν σκοπό να την βάλουν και πάλι σε ευρωπαϊκή πορεία

 

Μερικούς μήνες αργότερα ο Σάββας Παντελίδης ετοιμάζεται για την πρώτη Europa League εμπειρία, έχοντας σύμμαχο το απόλυτο όνειρο κάθε προπονητή: Να δουλέψει στην προετοιμασία με την ομάδα που ουσιαστικά θα έχει στη διάθεσή του μέσα στη σεζόν.

 

Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά βρισκόμαστε αρχές Ιουνίου και ο Αστέρας έχει ήδη προχωρήσει σε πέντε μεταγραφές. Δύο Έλληνες παίκτες που γούσταραν να έρθουν, δύο ξένους σε θέσεις που χρειαζόταν ενίσχυση και έναν παλιό γνώριμο τύπο που θέλει να γίνει ο Μουνάφο του 2018.

 

Ξεκάθαρα ο Αστέρας θέλει να παλέψει με όσες πιθανότητες του αναλογούν για μία ακόμα ευρωπαϊκή διάκριση. Αν περάσει μάλιστα από τον β' προκριματικό, έχει πολλές ελπίδες να είναι ισχυρός και στον γ' προκριματικό. To κέρδισε αυτό στο χορτάρι γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν έβγαινε Ευρώπη απλά για να βγει.

 

Και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και φέτος!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων