ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επιλογή: ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Αστέρας έχει βάλει ήδη μπροστά το πλάνο για τη νέα σεζόν αποκτώντας δύο παίκτες που ήθελε και κυρίως ΗΘΕΛΑΝ. Τον Νίκο Παπαδόπουλο και τον Βαλεντίνο Βλάχο.

 Ρεάλ Λίβερπουλ

Αυτό το "ΗΘΕΛΑΝ" είναι η κατάκτηση του Αστέρα στη σύγχρονη ιστορία του. Η Τρίπολη χάρη στους δύο μπανταβούς ιδιοκτήτες της ομάδας έγινε ο top ποδοσφαιρικός προορισμός στην ελληνική περιφέρεια για τους γηγενείς παίκτες.

 

Μία μικρή πόλη, χωρίς τη ζωή που μπορεί να προσφέρει η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη και με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες έχει μετατραπεί σε επίγειο ποδοσφαιρικό παράδεισο για όποιον θέλει να ασχοληθεί αποκλειστικά με την μπάλα.

 

Ο Αστέρας είναι ένα πρότζεκτ για το οποίο θα πρέπει να υπερηφανεύεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια ομάδα που παίζει στα ίσα ΚΑΘΕ αντίπαλο, ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, ένας σύλλογος που δεν βγαίνει στην Ευρώπη απλά για να βγει.

 

Γι' αυτό και παίκτες όπως ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Βαλεντίνος Βλάχος ακολούθησαν χωρίς σκέψη το παράδειγμα τόσων και τόσων Ελλήνων παικτών που ήρθαν στην Τρίπολη και εντάχθηκαν στην κιτρινομπλέ οικογένεια.

 

Δύο ποδοσφαιριστές που ο Αστέρας ήθελε για να καλύψει συγκεκριμένες θέσεις στο ρόστερ και τους έχει πριν καν μπούμε στο τελευταίο 10ήμερο του Μαΐου. Ο προγραμματισμός στα καλύτερά του και ο προπονητής να τρίβει τα χέρια του.

 

Το τι θα κάνουν οι δυο συγκεκριμένοι παίκτες στο χορτάρι είναι μια άλλη ιστορία. Το σίγουρο είναι όμως ότι έχουν ό,τι χρειάζεται κάθε ποδοσφαιριστής για να πετύχει.

 

Και το ακόμα... πιο σίγουρο, ότι επιβεβαιώνουν την ξεκάθαρη επιλογή για το σύνολο σχεδόν των Ελλήνων παικτών για τις ομάδες πλην τις παραδοσιακά μεγάλες: ΑΣΤΕΡΑΣ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων