ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το αξίζετε ρε μάγκες!

Ο Αστέρας δεν δίνει μόνο την ευκαιρία σε παίκτες να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά τους ανοίγει πλέον τον δρόμο και για την Εθνική ομάδα!

 

Ποιος Πασαλίδης; Οι περισσότεροι αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο παίκτης τον οποίο ο Αστέρας έκλεισε πέρσι μεσούσης της σεζόν για την επόμενη. Να το πούμε και πιο ωμά; Πού πάμε με τον Πασαλίδη; Σίγουρα το ακούσατε αριστερά και δεξιά, μπορεί να το είπατε και εσείς.

 

Ενάμιση χρόνο μετά ο νεαρός αμυντικός κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών, ολοκληρώνοντας μία υπέροχη χρονιά στην οποία μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο συνέθεσαν ένα εκπληκτικό (και ελληνικό) κεντρικό δίδυμο στην άμυνα του Αστέρα.

 

Οι άνθρωποι της αρκαδικής ομάδας είδαν το μέλλον, έκαναν από νωρίς τον προγραμματισμό τους και έδωσαν την ευκαιρία σε ένα νέο παιδί να κάνει πράγματα που δύσκολα θα φανταζόταν ότι θα έκανε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

 

Και δεν θα αργήσει και η στιγμή που θα ανταποδώσει και οικονομικά στον Αστέρα αυτή την ευκαιρία, με μία μεταγραφή είτε σε παραδοσιακή μεγάλη ελληνική ομάδα είτε στο εξωτερικό.

 

Την ίδια ώρα, στην επίθεση ο Αστέρας έκανε για άλλη μια φορά κίνηση-ματ. Τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος (Μπαράλες) τον αντικατέστησε με τον Γιάννου που δεν σταμάτησε να σκοράρει παίρνοντας και αυτός τον δρόμο της Εθνικής Ελλάδας πρώτα και της Αυστραλίας στη συνέχεια.

 

Και μετά από ένα διάστημα ανομβρίας, εντόπισε στο Βέλγιο τον Μανιά και τον επαναπάτρισε πέρσι τον Γενάρη. Αποτέλεσμα; Σε 46 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τον Αστέρα αυτό το διάστημα, να σκοράρει 22 φορές και να βγει φέτος πρώτος Έλληνας σκόρερ στη λίγκα. Και να βρεθεί και αυτός στην Εθνική!

 

Το αξίζετε ρε μάγκες. Και το αξίζει και ο Αστέρας!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων