ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η ώρα της αλήθειας

Το εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου απέναντι στην Λάρισα έστειλε στον τελικό του Κυπέλλου την ΑΕΚ και στον "τελικό" για το Europa League τον Αστέρα. 

 

Η χρονιά του Αστέρα είναι επιτυχημένη έγραφα πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και αυτό δεν αλλάζει ό,τι και να γίνεις στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή της αλήθειας, η στιγμή που θα μετατρέψει μία επιτυχημένη χρονιά σε ΥΠΕΡΟΧΗ.

Το απίστευτο γκολ του Λάζαρου απέναντι στην Λάρισα στην τελευταία φάση του αγώνα δεν έστειλε μόνο την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου αλλά ταυτόχρονα άνοιξε την πόρτα της Ευρώπης στην ομάδα που θα κατακτήσει την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα.

Μία θέση στην οποία έχει πάρα πολλές πιθανότητες να βρίσκεται ο Αστέρας στις 9 το βράδυ της Κυριακής. Σχεδόν σίγουρη θα είναι η παρουσία του στην πεντάδα αν νικήσει στην Κέρκυρα, καθώς ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ δύσκολα δεν θα κερδίσει την Ξάνθη, έστω και στην άδεια Τούμπα.

Διπλό λοιπόν στην Κέρκυρα και πέμπτη θέση για τον Αστέρα. Κάτι σαν "τελικός" δηλαδή καθώς μετά θα πάρει κεφάλι έχοντας πιο βατές (δύο) αναμετρήσεις στο φινάλε από τους Ακρίτες. Υποδέχεται τον Απόλλωνα και πηγαίνει στο Αγρίνιο, την ώρα που η Ξάνθη φιλοξενεί τον Πανιώνιο και πηγαίνει Λεωφόρο.

Η ώρα της αλήθειας λοιπόν γιατί ο Αστέρας είναι στο σύνολο του πρωταθλήματος καλύτερος από την Ξάνθη και τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την πέμπτη θέση. Είναι κρίμα πρώτα πρώτα για τους ίδιους τους παίκτες να αφήσουν την Ευρώπη σε άλλους όταν μία νίκη επί του ΑΟΚ ανοίγει- εκτός απροόπτου- την πόρτα της Ευρώπης.

Ιδού η Κέρκυρα, ιδού και το πήδημα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων