ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χρονιά; Επιτυχημένη!

Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν, με την Ευρώπη να είναι ανοιχτή υπόθεση, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει την γενική εικόνα του ΑΣΤΕΡΑ.

 

 

 

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Σκεφτείτε μόνο την κουβέντα που κάναμε πέρσι τέτοια εποχή. Την συζήτηση, την αγωνία για το πότε ο Αστέρας θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα. Μία ανακούφιση που ήρθε γιατί χρωστούσε η ΑΕΚ γραμμάτια στον Λεβαδειακό, καθώς οι Αρκάδες γνώριζαν ταπεινωτική ήττα από την υποβιβασμένη Βέροια.

 

Και συνεχίζουμε με το πολύ κακό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν. Δύο εντός έδρας ήττες και αλλαγή προπονητή. Θυμηθείτε τα συνθήματα που ακούστηκαν μετά την παρέλαση της Λαμίας από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Την ψυχολογία της ομάδας όταν την ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης. Την ψυχολογία όλων που αγαπούν το κιτρινομπλέ αστέρι.

 

Το μυαλό πήγε πάλι στα περσινά. Οι Ευρώπες και οι μεγάλες βραδιές κόντρα στους “μεγάλους” του ελληνικού ποδοσφαίρου έμοιαζαν ως εικόνα ενός πολύ μακρινού παρελθόντος. “Να σωθούμε και φέτος”, ήταν η μόνη σκέψη. Να παραμείνουμε στην κατηγορία χωρίς πολλά καρδιοχτύπια. 

 

Και ελάτε στο τώρα. Η ομάδα κρατά στα χέρια της την πέμπτη θέση η οποία θα οδηγήσει και πάλι στην Ευρώπη, αν η ΑΕΛ δεν πάρει το κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, έχοντας αποκλείσει πρώτα την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Αστέρας μπορεί να βασιστεί μόνο στα δικά του αποτελέσματα για την 5η θέση που θα τον κάνει λογικά... Asteras Tripolis FC.

 

Δείτε λοιπόν την τεράστια διαφορά σε σχέση με το σημείο που βρισκόταν τέτοια εποχή πέρσι, αλλά και το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Ναι, ο Αστέρας πρέπει πάντα να διεκδικεί την πεντάδα γιατί έτσι μας έχει καλομάθει, αλλά με βάση τα πρόσφατα καρδιοχτύπια, το να μιλάμε Απρίλη και πάλι για Ευρώπη, κάνει τη σεζόν επιτυχημένη!

 

Είναι σαν μια ωραία τούρτα που γευόμαστε ξανά από τα χέρια του Αστέρα και μας μένει το κερασάκι της πέμπτης θέσης.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων