ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΡΕΠΕΙ να γράφουμε για αυτό το ποδόσφαιρο

Δηλώσεις προπονητών, περίεργα δημοσιεύματα, επιθέσεις παραγόντων και τώρα… καφέδες. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ολοκλήρωσε με επιτυχία τους αγώνες κόντρα στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.



Η αλήθεια είναι βέβαια, για ποιο ελληνικό ποδόσφαιρο να μιλήσουμε. Δεν έχουν περάσει και πολλές ώρες που είδαμε τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να κάνει εισβολή στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο (!) στην τσέπη του, για να επιτεθεί στον διαιτητή για την ακύρωση του γκολ που μετά από δύο ώρες μάθαμε ότι τελικά μέτρησε.

Εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κάτι γίνεται και βρίσκεται τη Δευτέρα το πρωί, πρωτοσέλιδο στη Marca.

Αλλά συγνώμη. Θα γράψω για ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί αυτό είναι το δίκαιο για τον Σάββα Παντελίδη, το τεχνικό του τιμ, ολόκληρο το επιτελείο του ΑΣΤΕΡΑ- από τον φροντιστή μέχρι τους ιδιοκτήτες- και φυσικά τους παίκτες. Πρέπει να γράφουμε για αυτό το ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο που ενοχλεί τους μεγάλους. Θυμίζω: Δηλώσεις κίτρινου προπονητή για το γεγονός ότι ο Αστέρας πάλεψε τον αγώνα. Κόκκινα δημοσιεύματα για βαλίτσες από Θεσσαλονίκη προς Τρίπολη. Στο καπάκι ασπρόμαυροι παράγοντες να κυνηγούν κιτρινομπλέ παίκτες. Και το γλυκό ολοκληρώθηκε με πράσινους καφέδες στο μπουθ των Αρκάδων.

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Όταν δεν είσαι δεμένος σε άρμα και χτυπάς κάθε παιχνίδι, ενοχλείς τους μεγάλους- την ώρα που καλούνται να σε αντιμετωπίσουν Αλλά αυτή είναι και η ωραία αλήθεια. Και αποτυπώνεται στη στατιστική.

Ο Αστέρας σε οκτώ αγώνες με τους παραδοσιακά μεγάλους, έχασε μόνο σε Τούμπα και ΟΑΚΑ. Στην έδρα του δε, γλίτωσε μόνο ο Ολυμπιακός παίρνοντας ισοπαλία. Ενώ σε Καραϊσκάκης και Λεωφόρο, χάθηκαν ιστορικά διπλά στο τέλος των αγώνων.

Πρέπει λοιπόν να γράφουμε γι’ αυτό το ποδόσφαιρο. Είναι ανάγκη να αναδεικνύουμε αυτό το ποδόσφαιρο. Αν θέλουμε κάποτε να έχουμε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, χωρίς πιστολέρο ιδιοκτήτες στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς δικηγόρους, εφέσεις και δικαστήρια.

Μπράβο ΑΣΤΕΡΑ!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων