ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συγγνώμη κιόλας, ε;

Τελικά ενοχλεί να παίζεις κάθε αγωνιστική για την πάρτη σου. Πιο ξεκάθαρο δεν μπορούσε να γίνει μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

 ΑΣΤΕΡΑΣ Ατρόμητος

 

Ο Αστέρας δεν είναι στα καλύτερά του το τελευταίο (πολύ είναι η αλήθεια) διάστημα. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι: Μόλις μία νίκη σε 9 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ωστόσο παλεύει κάθε αγώνα, ανεξάρτητα από την έδρα και τον αντίπαλο.

 

Αυτό έκανε και στο ΟΑΚΑ. Με έντονο αμυντικό προσανατολισμό; Έτσι έκρινε ο προπονητής κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται σε φόρμα και σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση. Το συνολικό ταμείο θα γίνει φυσικά στο τέλος.

 

Αυτό όμως που δεν μπορεί να τεθεί σε αμφισβήτηση είναι το γεγονός ότι ο Αστέρας παίζει για τον Αστέρα σε κάθε αγωνιστική στην 11ετή του παρουσία στη Super League. Και όμως. Ο Μανόλο Χιμένεθ αντί να τα βάλει με τους παίκτες του που έβγαζαν την μπάλα από τα κιτρινομπλέ δίχτυα, τα έβαλε με την ομάδα της Τρίπολης.

 

Άστοχη, άκαιρη και ασεβής δήλωση. Προφανώς ήρθε στο ΟΑΚΑ ο Αστέρας για να κόψει βαθμούς από την ΑΕΚ. Όχι όμως όπως το εννοούσε ο Ισπανός τεχνικός. Ο Αστέρας είχε στόχο να πάρει αρχικά βαθμό και ό,τι παραπάνω μπορούσε στην πορεία, κάτι που φυσικά θα σήμαινε και κόψιμο βαθμών από την Ένωση.

 

Συγνώμη κιόλας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν πας να πάρει αποτέλεσμα, κόβεις και βαθμούς από τον αντίπαλο. Και επειδή ο Αστέρας παίζει παντού για το αποτέλεσμα και την πάρτη του, παίζει και για να κόβει βαθμούς, αν το θέλετε έτσι κύριε Μανόλο.

 

Αλήθεια αγαπητέ προπονητή της ΑΕΚ, είστε στο +4 από τον Ολυμπιακό παρόλο που τον νικήσατε δύο φορές. Μήπως γιατί ο Αστέρας έχει κόψει 4 βαθμούς από τους ερυθρόλευκους, σύμφωνα με τη λογική σας;

 

Αρκετά όμως με τον Χιμένεθ. Στα δικά μας, ο Αστέρας οφείλει να βρει ξανά τον δρόμο των επιτυχιών γιατί είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πέμπτης θέσης. Και το επόμενο δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο είναι η ευκαιρία του, βλέποντας την Ξάνθη να πηγαίνει στο ΟΑΚΑ και τον Πανιώνιο στο Φάληρο.

 

Οφείλει να το κάνει για την πάρτη του, όπως το κάνει πάντα, αλλά και για τους 30 τρελούς που τον περίμεναν στην επιστροφή από την Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων