ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Άσε με να κάνω λάθος

Σε ένα πρωτάθλημα λεπτών ισορροπιών, κάθε λάθος κοστίζει. Τουλάχιστον όμως άσε με να κάνω λάθος εγώ που παίζω μπάλα- όχι εσύ που έχεις μια εύκολη δουλειά να κάνεις σε αυτή την ξεκάθαρη φάση!

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ Ολυμπιακός

Ναι, το λάθος στη φάση του γκολ της Λαμίας είναι παιδικό, ερασιτεχνικό. Θύμισε αυτό που είχε γίνει πάλι απέναντι στην ίδια ομάδα στον πρώτο γύρο. Όλοι οι παίκτες ήταν μπροστά να ισοφαρίσουν και κανένας δεν πήγε στην μπάλα όταν αυτή απομακρύνθηκε από τους αντιπάλους. Το 0-2 όμως έγινε γιατί οι παίκτες της Λαμίας εκμεταλλεύτηκαν εκείνο το λάθος.

 

Αντίθετα χθες, το λάθος των παικτών του Αστέρα το διαδέχθηκε ένα διαιτητικό σφάλμα. Σε μία ξεκάθαρη φάση, διαιτητής και- κυρίως- ο βοηθός δεν είδαν τον σκόρερ να παίρνει την μπάλα με το χέρι. Ήταν εύκολη η δουλειά τους, ωστόσο παραδόξως άφησαν τον παίκτη των γηπεδούχων να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

 

Δείτε τι μπορεί να φέρει μια τέτοια φάση στην τελική ευθεία του παιχνιδιού. Σε εκείνο το σημείο οι Αρκάδες ήταν πάνω από τον Πανιώνιο που έχανε στο Αγρίνιο. Τελικά οι Νεοσμυρνιώτες ισοφάρισαν και βρίσκονται πλέον με ένα βαθμό περισσότερο, την ώρα που ο Αστέρας περιμένει τον Ολυμπιακό.

 

Πρωτάθλημα λεπτομερειών είναι αυτό που παρακολουθούμε και καλό είναι τις λεπτομέρειες υπέρ ή κατά τους, να τις αποφασίσουν με τις πράξεις τους οι παίκτες και όχι οι διαιτητές...

 

Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν πρέπει να επηρεάσουν την ομάδα που έχει φυσικά θέματα και πρέπει να τα δουλέψει. Στα τελευταία έξι ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει σκοράρει μόνο σε ένα, απέναντι στη Λάρισα. Και προφανώς είναι και το μόνο που νίκησε.

 

Αφλογιστία στα Γιάννενα, στη Λαμία, στα δύο ματς με τον Ατρόμητο για το κύπελλο και με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη. Χωρίς γκολ σε παιχνίδια που είχαν φάσεις για να σκοράρουν. Δουλειά λοιπόν στην τελική προσπάθεια, ειδικά τώρα που στα ντέρμπι οι ευκαιρίες θα είναι λιγότερες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων