ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μανία για Ευρώπη

Ή αν θέλετε Μανιά για Ευρώπη. Και Αθανασιάδη. Και όλα τα παιδιά που κράτησαν τον Αστέρα για 8ο σερί ματς αήττητο παρά τις πολλές απουσίες.

 

 

Θα επιστρέψει ο Αστέρας ξανά στα ευρωπαϊκά σαλόνια; Δεν μπορώ να το ξέρω. Αντίθετα, είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη θα τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να το πετύχουν. Όπως έκαναν και απέναντι στη Λάρισα πάρα τις απώλειες.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν ο ορισμός της παγίδας. Οι κιτρινομπλέ μπορεί να παρέμεναν αήττητοι στο πρωτάθλημα επί 7 αγώνες αλλά προέρχονταν και από ένα σερί αφλογιστίας σε όλες τις διοργανώσεις που κρατούσε για 4 παιχνίδια. 

Το άγχος για να έρθει το γκολ ήταν δεδομένο, οι λύσεις στα χέρια του Σάββα Παντελίδη περιορισμένες. Μπορεί ο πάγκος, γεμάτος 18χρονα και 19χρονα παιδιά από την Ακαδημία, να ήταν τιμή για τον Αστέρα, ωστόσο τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο Έλληνας προπονητής παρέμεναν.

Οι αναγκαστικές αλλαγές στην 11άδα χάλασαν τη συνοχή της ομάδας, αλλά σε σχέση με τα πρόσφατα παιχνίδια είχε την ουσία. Ο Μανιάς έκανε γκολ τις ευκαιρίες του, έτσι δεν πήγε στράφι η εκπληκτική εμφάνιση του Αθανασιάδη. Νομίζω πως η απόκρουση λίγο πριν το 2-1 ήταν το σημείο κλειδί του παιχνιδιού.

Δεν ήταν όμως μόνο οι δυο τους που πήραν από το χέρι τον Αστέρα και τον οδήγησαν σε ένα ακόμα τρίποντο. Οι περισσότεροι παίκτες έδειξαν διάθεση και πάθος στον αγωνιστικό χώρο για να καταβάλουν την αντίσταση της ΑΕΛ, μια ομάδα που δεν είχε χάσει ποτέ στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα!

Μην πάμε μακριά. Μόλις πέρσι οι βυσσινί έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης παρόλο που σχεδόν από το ξεκίνημα του αγώνα έμειναν πίσω στο σκορ και έχασαν και έναν παίκτη. Φέτος όμως ο Αστέρας έχει πίστη και μανία για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ανέβηκε ξανά στην πέμπτη θέση πιάνοντας τον Πανιώνιο και ταξιδεύει στη Λαμία για να εκδικηθεί για το 1-3 του πρώτου γύρου αλλά και να παραμείνει πενταδάτος, πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα-βουνό. Πολύ κρίσιμο, πάρα πολύ κρίσιμο αυτό το παιχνίδι!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων