ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έλειψε η ουσία

Ο Αστέρας έχει παίξει τέσσερα ντέρμπι με ισοδύναμες ομάδες φέτος και τα έχει χάσει όλα με το ίδιο σκορ (1-0) χωρίς να είναι χειρότερος σε ΚΑΝΕΝΑ από αυτά. 

 

 

Αποκλεισμός από το Κύπελλο με δύο ήττες από τον Ατρόμητο, ήττα από την ίδια ομάδα στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα, όπως και από τον Πανιώνιο στην Τρίπολη. Τέσσερα παιχνίδια με ομάδες ισοδύναμες με τον Αστέρα οι οποίες θα παλέψουν για τα δύο ευρωπαϊκά εισιτήρια. Τέσσερις ήττες με 1-0 στις λεπτομέρειες!

 

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μπήκε καλύτερα χθες στον αγώνα αλλά πλήρωσε μία στημένη φάση, από τις... μπόλικες που με ευκολία έδωσε ο Παπαπέτρου στον αντίπαλο. Ήρθε μετά και η αποβολή και η ιστορία τελείωσε. Λίγες ημέρες νωρίτερα, πάλι από το πουθενά ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα στην Τρίπολη.

 

Νωρίτερα, ο Πανιώνιος επικράτησε με 0-1 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σε ένα ματς που μπήκε στα 10 πιο "άδικα" του πρώτου γύρου καθώς η εικόνα του ήταν για 1-0. Όσον αφορά το ματς στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα, τι να πρωτοπείς για εκείνο το διαιτητικό "έπος".

 

Η ουσία ωστόσο είναι ότι ο Αστέρας έχασε και τα τέσσερα ματς. Γιατί του έλειψε η ουσία, το γκολ που δεν ήρθε όταν ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτά τα ντέρμπι, θέλεις το πρώτο γκολ το οποίο συνήθως αρκεί για να επικρατήσεις. Το πέτυχαν όμως οι αντίπαλοι και η ιστορία έγραψε τέσσερις ήττες.

 

Η ιστορία όμως συνεχίζει να γράφει και το πρωτάθλημα τώρα παίρνει "φωτιά". Το Κύπελλο- μετά από μια χρονιά που παραλίγο να υποβιβαστείς- ήταν το έξτρα. Προέχει η κανονικότητα, η διεκδίκηση μέχρι τέλους ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, μία πολύ δύσκολη αποστολή με βάση το πρόγραμμα.

 

Ο Αστέρας λοιπόν ξέρει τι χρειάζεται πλέον όταν υποδεχθεί τον Ατρόμητο και όταν πάει στη Νέα Σμύρνη: Την ουσία. Και ένα διαιτητή ακριβοδίκαιο...

 

ΥΓ: Η μικρή προσέλευση στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι γνωστή. Την έχω επισημάνει και εγώ αρκετές φορές. Τουλάχιστον όμως, όσοι πηγαίνουν στο γήπεδο, πηγαίνουν για να δουν ποδόσφαιρο και να υποστηρίξουν τον Αστέρα. Όχι για να βρίσουν τη νεκρή μητέρα του αντίπαλου προπονητή. ΝΤΡΟΠΗ!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων