ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Θα μπουν τα επόμενα


Ο ένας βαθμός στα Γιάννενα γέμισε το ποτήρι μέχρι τη μέση. Η άδειασε το μισό ποτήρι; Η εικόνα του Αστέρα μας οδηγεί ξεκάθαρα στο να κρατήσουμε το πρώτο.



Υπάρχουν 0-0 που κατέβηκες στο γήπεδο για να τα πάρεις. Με μαζική άμυνα και με καθυστερήσεις αλά Παναιτωλικός στην Τρίπολη. Υπάρχουν 0-0 που έπαιξες μπάλα και απλά δεν σκόραρες γιατί η τύχη σου γύρισε την πλάτη στο 90’. Όπως στα Γιάννενα.


Ναι, ο Αστέρας δεν σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι και τρίτο αν υπολογίσουμε και το Κύπελλο, ωστόσο αυτό είναι το μισοάδειο ποτήρι. Όποιος είδε την αναμέτρηση και ταυτόχρονα σκεφτεί την 30η Οκτώβρη, τότε σίγουρα θα το δει μισογεμάτο.


Λίγο πριν φύγει ο Οκτώβριος, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ηττήθηκε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ακολούθησαν πέντε σερί νίκες και δύο λευκές ισοπαλίες που εκτόξευσαν τους κιτρινομπλέ.


Κατακτήθηκαν οι 17 από τους 21 διαθέσιμους βαθμούς, την ώρα που ο Αθανασιάδης μάζεψε μόλις μία φορά την μπάλα από τα δίχτυα. Αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος και ο Αστέρας να είναι μόλις 2 βαθμούς μακριά από την πέμπτη θέση.


Στα Γιάννενα προσπάθησε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Δεν έχασε όμως και αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, θα μπουν τα επόμενα. Και φυσικά η αρχή δεν είναι η επόμενη αγωνιστική με τη Λάρισα.


Αυτή η ομάδα έχει μια αποστολή την Πέμπτη στο Περιστέρι και πιστεύω ότι έχει καλές πιθανότητες να τα καταφέρει παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι.


ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων