ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπορεί! Αρκεί...

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στον Ατρόμητο και καλείται να ανατρέψει την κατάσταση στο Περιστέρι. Προφανώς και είναι ικανός να το κάνει!

ΠΑΣ Γιάννινα ΑΣΤΕΡΑΣ

 


Μετά το φοβερό σερί πέντε νικών στο πρωτάθλημα, ήρθε πρώτα ο Παναιτωλικός με αντιποδόσφαιρο και χθες ο Ατρόμητος να βάλουν φρένο στον Αστέρα. Το αν θα είναι αυτό προσωρινό, θα το αποφασίσουν κυρίως οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη. Στο χέρι τους είναι να πατήσουν το γκάζι και στο δεύτερο γύρο, έχοντας φυσικά και ανοικτή την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά.



Ναι, ο Αστέρας μπορεί να περάσει. Εννοείται πως έχει τη δυνατότητα να νικήσει στο Περιστέρι αρκεί να μην τον πάρουν από κάτω η ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και η ήττα στο πρώτο ματς. Μοιάζει απλό, αλλά συνάμα είναι και πολύ δύσκολο.



Όπως χτίζεις ψυχολογία και αυτοπεποίθηση μέσα από ένα σερί νικών, έτσι μπορείς να βρεθείς και πάλι παγιδευμένος χωρίς να το καταλάβεις. Θέλει προσοχή το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου για να μην χαλάσει ο Αστέρας ό,τι με κόπο έχτισε στα προηγούμενα ματς. Και απαιτείται ΠΙΣΤΗ πρόκρισης στα προημιτελικά.



Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή, σφικτή και δυνατή ομάδα. Κανείς δεν το αμφισβητεί. Αλλά η εικόνα των κιτρινομπλέ στο δεύτερο ημίχρονο πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό για τον επαναληπτικό. Εκεί όπου οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν το 0-1, ποντάροντας στην εξαιρετική τους άμυνα.



Ο Αστέρας δεν πρέπει να παρασυρθεί αφήνοντας την δική του άμυνα στις ορέξεις των αντεπιθέσεων του Ατρόμητου, αλλά ούτε και να... καταρρεύσει αν δεχθεί πρώτος γκολ. Η αρκαδική ομάδα έχει ξεκάθαρα την ποιότητα να βάλει δύο γκολ μέσα στο Περιστέρι. Είπαμε, πίστη, πάθος, όρεξη και διάθεση να υπάρχει και όλα γίνονται.

 

Αρκεί να μην χαθεί η ψυχολογία...



Για την ώρα χρειάζεται ηρεμία, αποφόρτιση και ξεκούραση από την προσπάθεια του τελευταίου διαστήματος. Και πολλή δουλειά με την επιστροφή στις προπονήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων