ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ούτε στο Καραϊσκάκης!

Ο αγώνας ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναιτωλικό το απόγευμα της Κυριακής επιβεβαίωσε ότι οι δύο ομάδες το μόνο που έχουν κοινό είναι το χρώμα. 

 ΑΣΤΕΡΑΣ Ατρόμητος

Ο Αστέρας έφτασε πριν λίγο καιρό μία ανάσα από μία ιστορική νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Κρατούσε τον θρίαμβο στα χέρια του και τελικά του γλίστρησε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από την άσπρη βούλα.

Σε εκείνο τον αγώνα, οι Αρκάδες δεν έκαναν ούτε δευτερόλεπτο εσκεμμένες καθυστερήσεις πέφτοντας στο έδαφος. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας αλλά και όταν το χρονόμετρο έδειχνε 90+ και ήταν στο 0-1. Ακόμα και τότε, δεν σκέφτηκαν να πέσουν κάτω.

Σε αντίθεση με τους παίκτες του Παναιτωλικού που μετέτρεψαν τον αγωνιστικό χώρο του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σε... στρωματσάδα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης! Μια νοοτροπία ξεκάθαρα μικρής ομάδας που κατάφερε χάρη και στον διαιτητή να πάρει την ισοπαλία.

Και; Τι έγινε;

Σε βάθος χρόνου το ποδόσφαιρο δικαιώνει τις ομάδες που παίζουν... ποδόσφαιρο. Γι' αυτό και ο Παναιτωλικός παρόλο που είναι τόσα χρόνια στην Σούπερ Λίγκα δεν μπορεί να βγει στην Ευρώπη ή να κάνει κάτι καλό στο Κύπελλο. Αντίθετα με τον Αστέρα.

Η νοοτροπία των κιτρινομπλέ της Τρίπολης είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο. Το έδειξαν και χθες. Αντίθετα οι παίκτες του Μάκη Χάβου αγωνίστηκαν σαν να ήταν η τελευταία αγωνιστική και ήθελαν τον βαθμό για να σωθούν.

Ας είναι. Ο Αστέρας προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και ήταν συνεπής στην εικόνα του "πέντε στα πέντε". Έφτασε τους 16 βαθμούς στα τελευταία 6 παιχνίδια και κοιτάει τον δεύτερο γύρο με αισιοδοξία. Πρώτα όμως έχει ένα πολύ σπουδαίο αγώνα για το Κύπελλο την Τετάρτη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων