ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γκολ γεμάτα εικόνες από ΟΜΑΔΑ

Το 4-0 μιλάει από μόνο του για την άνετη επικράτηση του ΑΣΤΕΡΑ επί του ΑΟΚ. Δεν αποκαλύπτει όμως κάτι πολύ πιο σημαντικό από ένα τρίποντο.

 Απόλλων Σμύρνης ΑΣΤΕΡΑΣ

Για να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από το 4-0, πρέπει να έχεις δει τον αγώνα ή τουλάχιστον τις φάσεις που τον έκριναν. Τα τέσσερα γκολ είναι γεμάτα από στιγμές που αποδεικνύουν ότι ο Αστέρας είναι πάνω απ' όλα ΟΜΑΔΑ.

Στο 1-0 ο Μιχάλης Μανιάς πέφτει στο έδαφος ανακουφισμένος που έστειλε μετά από καιρό την μπάλα στα δίχτυα. Οι συμπαίκτες του τρέχουν και πέφτουν από πάνω του, να τον αγκαλιάσουν. ΟΜΑΔΑ.

Στο 2-0 ο Μαρτίν Τόνσο φεύγει προς το σημαιάκι του κόρνερ για να πανηγυρίσει. Δεν μένει όμως μόνος του εκεί αλλά σπεύδουν οι συμπαίκτες του για να γίνουν όλοι μία κιτρινομπλέ αγκαλιά. ΟΜΑΔΑ.

Στο 3-0 υπάρχει η φωτογραφία που βλέπετε στο κείμενο. Η αγκαλιά του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στον σκόρερ και η κραυγή χαράς περιγράφουν καλύτερα από χίλιες λέξεις το τι είναι ο Αστέρας. ΟΜΑΔΑ.

Στο 4-0 αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκε. Συνδυασμός τόσων ανθρώπων σε τόσο μικρό χώρο για να ξεκλειδωθεί η αντίπαλη άμυνα. Ένα γκολ που δεν ήρθε τυχαία αλλά από μια ΟΜΑΔΑ.

Όπως τυχαία δεν ήρθε η τέταρτη σερί νίκη. Όπως τυχαία δεν ήρθαν οι επιτυχίες επί ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Όπως τυχαία δεν άγγιξε ο Αστέρας ένα ιστορικό θρίαμβο επί του Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο αρκαδικός σύλλογος έχει την απαραίτητη διοικητική σταθερότητα για να δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον για να δουλέψουν απερίσπαστα οι προπονητές και οι παίκτες και να φτιάξουν μια ΟΜΑΔΑ.

Τώρα όμως είναι και τα δύσκολα. Χρειάζεται να συνεχιστεί η ίδια δουλειά απ' όλους με την ίδια επιμονή. Και πάνω απ' όλα θα χρειαστεί υπομονή όταν θα έρθουν τα αρνητικά αποτελέσματα. Άλλωστε, αν ο Αστέρας παραμείνει ΟΜΑΔΑ, το ποδόσφαιρο στο τέλος θα τον δικαιώσει!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων